This website is not available in your standard browser language. Please select your preferred language here.

Arion International

Arion International
Made Blue

Het product Swash van Arion International zorgt ervoor dat men in de zorg kan wassen zonder water. Het bespaarde water wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Dit is de impact van

Logo Arion Holding

sinds 2015:

80648873 liter

Impact mensen

1105

mensen kregen toegang tot water

impact co2

565

ton CO2 bespaard

Impact plastic

806

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

12097

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

Over Arion International

Arion introduceert nieuwe concepten in de zorg. Een van deze producten is Swash, dit concept biedt een hygiënische, snelle en comfortabele oplossing voor het wassen van zorgbehoevende personen. Swash maakt gebruik van washandjes en -doekjes met een speciale lotion, die de huid reinigt en beschermt. Het water dat wordt bespaard door gebruik te maken van Swash in plaats van een waskom wordt door Arion beschikbaar gemaakt in de landen waar het hard nodig is.

Irritatie leidt tot (duurzame) innovatie.

Erik Joosten, CEO

IN beeld

Erik Joosten van Arion International vertelt tijdens onze impact reis naar Ethiopië over onze samenwerking.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Brew Monkey

Brew Monkey is marktleider in de verkoop van bierbrouwpakketten voor de startende thuisbrouwer. Elk bierbrouwpakket zorgt voor 500 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

MERKKWater

MERKKWater wil water overal duurzaam toegankelijk maken door het leveren van watertappunten. Elk nieuw onderhoudscontract zorgt daarbij voor 100.000 liter schoon drinkwater.

Lees meer

ECS Global

Door het reinigen van voertuigen zonder water bespaart ECS Global 150 liter water per voertuig en maakt dit via de Made Blue Foundation weer beschikbaar in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Looptas

LoopTas biedt circulaire en herbruikbare boodschappentassen aan om plastic afval te voorkomen. Consumenten kunnen sparen voor beloningen en hebben de keuze om die om te zetten in drinkwater.

Lees meer