This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Voorverpakt water bij Made Blue

Vanaf nu kun je bij Made Blue ook voorverpakt water bestellen. Dat verwacht je misschien niet van ons als voorvechter van lokaal gebotteld water, maar we hebben gemerkt dat we daarmee lunchrooms, hotels en evenementen niet altijd kunnen voorzien van het beste water voor de wereld. Daarom introduceren we interactieve glazen flessen met een impact van 100 liter schoon drinkwater per fles. Lees verder om te ontdekken hoe het precies werkt.

De meeste impact, toch voordeliger

Onze belangrijkste missie is nog altijd schoon drinkwater voor iedereen. Daarom introduceren we dit water met de meeste impact van alle voorverpakte goede doelen waters, maar wel tegen een lagere inkoopprijs.

De flessen zijn ideaal voor de kleinere horecazaken, voor op hotelkamers of bij tijdelijke settings. We starten met de 750ml flessen, plat en bruisend, en daarna volgen ook kleinere flesjes van 330ml, maar met net zoveel impact. 

De gast kiest zelf

Elke fles zorgt gegarandeerd voor 100 liter schoon drinkwater. Sterker nog: je gast mag deze interactief toewijzen aan een van onze waterprojecten door de QR-code te scannen. Zo wordt de impact die je maakt nog tastbaarder.

Je bestelt de flessen heel gemakkelijk op de site van Jetdrinks. Zodra je een account hebt aangemaakt, leveren ze binnen 48 uur. 

Samenwerking Jetdrinks

We lanceren dit water samen met horeca distributeur Jetdrinks. Zo kunnen we direct in de hele Benelux leveren. Jetdrinks is al sinds 2001 actief als groothandel voor duurzame en innovatieve foodproducten. Ze hebben altijd een uniek assortiment voor de horeca, overwegend biologisch en vegan. 

Op de foto zie je dan ook de blije gezichten van Dmitri Peters, mede-eigenaar van Jetdrinks en onze eigen Machiel van Dooren samen met in totaal 100 liter water en dat is meer dan je denkt! Wist je dat elke fles zorgt voor een dag lang drinkwater voor een heel gezin in bijvoorbeeld Ethiopië?

Iets voor jou?

Naast deze nieuwe glazen flessen hebben we nog een aantal andere opties voor jou om op een impactvolle manier water te serveren op jouw vestiging, evenement of andere gelegenheid. Altijd met een bijdrage aan onze missie: schoon drinkwater voor iedereen.


Misschien wil je deze berichten ook lezen:

DUURZAME WATERFLESSEN MET ALBERT HEIJN EN I-DID

Albert Heijn wilde graag hun geslaagde medewerkers feliciteren met een bijzonder cadeau: onze Bottle Made Blue met een unieke sleeve gemaakt van hun oude uniformen.

Lees meer

Kunstwerk geïnspireerd door Made Blue

Kunstenaar Sarah Boris maakte een prachtig en uniek kunstwerk om onze samenwerking met Lore Group in het zonnetje te zetten.

Lees meer