This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Pincoffs Boutique Hotel in Rotterdam

Wij waarderen de steun van onze ambassadeurs enorm. Zonder hen zou ons harde werk om iedereen van schoon water te voorzien niet mogelijk zijn. Lees hier meer over onze samenwerking met Pincoffs Boutique Hotel in Rotterdam.

Pincoffs Hotel - Edwin van de Heijden

Edwin van der Heijden

“Als algemeen directeur van Pincoffs Boutique Hotel in Rotterdam ben ik zeer vereerd om ambassadeur te mogen zijn voor de Made Blue Foundation. Omdat ik Made Blue al vele jaren ken, heb ik veel geleerd over de ongelooflijke impact die ze hebben gemaakt op het realiseren van toegang tot schoon water voor mensen in nood.”

Grote inzet

“Bij Pincoffs zijn we zeer toegewijd aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en het milieu – dat is altijd al zo geweest. Ondanks dat we een klein hotel zijn, streven we ernaar om andere hotels in Rotterdam en daarbuiten te leiden en te inspireren om betere keuzes te maken in de manier waarop we met elkaar en onze planeet omgaan. Onze samenwerking met Made Blue is een belangrijke pijler van deze missie. Het ondersteunen van de Made Blue Foundation is voor ons zeer waardevol. Het stelt ons in staat een aanzienlijke impact te maken binnen de hotelsector terwijl we trouw blijven aan onze waarden.”

Als ambassadeur wil ik Made Blue helpen vooruitgang te boeken en een nog grotere impact te maken, waarbij ik andere hotels graag inspireer om zich net als wij aan te sluiten bij deze kleinschalige maar essentiële onderneming.

Edwin van der Heijden, General manager Pincoffs Rotterdam

Bijdragen aan een groter doel

“Toen onze geliefde watertap na vele jaren dienst aan vervanging toe was, zagen we dit als een gouden kans om onze samenwerking met Made Blue te verdiepen. We hebben ervoor gezorgd dat elke fles water die in ons hotel wordt gevuld en geserveerd nu duizend keer zoveel schoon water oplevert in ontwikkelingslanden. Dit initiatief onderstreept niet alleen onze toewijding aan duurzaamheid, maar stelt onze gasten ook in staat om met elke slok bij te dragen aan een groter doel.”

Klein maar essentieel

“Onlangs hebben we met trots het ‘Enjoy water and give water’-concept van Made Blue overgenomen, waarmee we onze gasten aanmoedigen om tijdens hun verblijf bewuster met hun watergebruik om te gaan. Deze aanpak is goed ontvangen en heeft onze missie om bewuste consumptie en sociale verantwoordelijkheid onder de aandacht te brengen bevorderd.

Het ondersteunen van de Made Blue Foundation is voor ons zeer waardevol. Als ambassadeur wil ik Made Blue helpen vooruitgang te boeken en een nog grotere impact te maken, en andere hotels inspireren om zich bij ons aan te sluiten bij deze kleine maar essentiële onderneming.