This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Lore Group

Wij waarderen de steun van onze ambassadeurs enorm. Zonder hen zou ons harde werk om iedereen van schoon water te voorzien niet mogelijk zijn. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze samenwerking meet Lore Group, de eigenaar van hotels in Europa en Amerika.

Jacqueline Kneebone

“Als hoofd van Sustainability by Lore Group ben ik ontzettend trots op onze samenwerking met de Made Blue Foundation. We runnen hotels in Londen, Amsterdam en Washington DC en zijn houden daarbij altijd duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid in het achterhoofd. Dankzij de partnerschap met Made Blue zorgen wij ervoor dat onze gasten een extra ontspannen verblijf hebben, omdat zij zelf bijdragen aan schoon water op plekken waar het hard nodig is.”

100 liter per nacht

“Onze samenwerking begon nadat ik de oprichter van de Made Blue Foundation, Machiel van Dooren, had ontmoet. Na onze ontmoeting besloten wij een samenwerking op te zetten die een significante impact op zou leveren. Voor iedere geboekte hotelnacht, in alle zes van onze hotels, doneert Lore Group nu honderd liter schoon water. Dit initiatief houdt in dat iedere gast van onze hotels dit ‘cadeau’ kan geven, volledig vergoed door Lore Group.”

Onze steun van Made Blue past perfect bij onze waardes en onze missie om een zo positief mogelijk effect op het milieu en de maatschappij te hebben.

Jacqueline Kneebone, Head of Wellness & Sustainability Lore Group

Empowerment

“Deze samenwerking is echt speciaal door de empowerment die het onze gasten geeft. Elke nacht in een geboekte hotelkamer zorgt voor een hele dag schoon water voor een huishouden, voor gemeenschappen van Nepal tot Oeganda. Gasten kunnen zelf kiezen waar het totale aantal liters dat hun verblijf oplevert naar toe gaat. Dit zorgt ervoor dat de gasten zich persoonlijk betrokken voelen bij de impact die wordt gemaakt.”

Shoreditch Lore Group hotel room

Iedere kamer telt

“Onze steun aan Made Blue past perfect bij onze waardes en onze missie om een zo positief mogelijk effect op het milieu en de maatschappij te hebben. Het is heel waardevol geweest om deze samenwerking op te mogen zetten, en ik blijf mij ook inzetten om nog meer impact te kunnen maken en om andere hotels te inspireren ook bij te dragen aan deze essentiële missie. Samen maken we echt een betekenisvol verschil, waarbij iedere kamer telt.”

Bangladesh 2024 - Girl washes hands