het beste water voor je gasten, je zaak en de wereld

Met MADE BLUE maak je je eigen bronwater: gefilterd, gekoeld, plat en bruisend en direct vanaf de waterleiding.
Dat is lekkerder, makkelijker en duurzamer. Bovendien zorg je altijd voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

IN HET KORT

Selecteer

Kies (optioneel) voor de waterkoeler die past bij jouw operatie en capaciteit en maak van kraanwater lekker gefilterd, gekoeld, plat of bruisend tafelwater!

Presenteer

Kies je eigen glaswerk en communicatiematerialen en zet MADE BLUE op de kaart voor een goede prijs. 

Serveer

Serveer je gasten water van de beste kwaliteit met een indrukwekkend verhaal.

Doneer

Doneer voor het water dat je serveert en realiseer telkens 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden!

Waarom meedoen?

Waarom is MADE BLUE het beste water voor jouw zaak?

Goede marge

Gasten betalen graag een goede prijs voor water met een indrukwekkende boodschap. Je inkoopkosten gaan omlaag dus je behoudt een goede marge en een goed geweten.

Geen investering

Ambassadeurs van MADE BLUE hoeven niet te investeren in apparatuur, onderhoud of glaswerk en tekenen niet voor een minimaal volume of looptijd van de samenwerking. 

Gemakkelijk en groen

Van fabrieksmatig bottelen, transport over de weg tot de glasbak: het is niet nodig. Het beste water bottel je nu zelf, gewoon in je eigen zaak. Dat is lekkerder, makkelijker en super duurzaam!

 • ’t Misverstant

  “Ik zou het iedereen aanraden: je hoeft geen investering te doen, je zit niet vast aan een wurgcontract, je betaalt een eerlijke literprijs en je hebt een mooie branding met je eigen flessen.”

 • ’t Zusje

  “Je ziet dat de gasten getriggerd worden door de boodschap die op de fles staat ‘Dit is 700 liter water’. De gasten zijn altijd blij verrast dat ze door de aankoop van MADE BLUE water zo eenvoudig kunnen bijdragen aan een betere wereld.”

 • Eetvilla van den Brink

  “Ons familiebedrijf gaat over van generatie op generatie. Nu wij zelf kinderen hebben denken we toch wat meer aan wat we kunnen doen om duurzamer om te werken en daar past MADE BLUE perfect bij.”

 • QO Amsterdam

  “Wij zijn in Nederland ontzettend rijk met ons drinkwater. Dat zie je maar weinig in de wereld. Om daar een steentje aan bij te dragen en om onze gasten daarvan bewust te maken werken we graag met MADE BLUE op onze hotelkamers.”

 • PESCA

  “Wij hebben voor MADE BLUE gekozen omdat we milieu-bewust bezig willen zijn en aan non-food waste doen. We hebben nu veel minder afval en ook minder logistiek.”

 • Beachclub BIRDS

  “Wij willen sociaal ondernemen op een manier dat niet alleen het goede doel er beter van wordt maar ook onze gasten. Het is supertof om te zien hoe onze gasten reageren op de manier waarop zij bijdragen aan een betere wereld.”

 • Héroine Rotterdam – Restaurant & Bar

  “Het heeft voor ons als ondernemers bijna geen moeite gekost om te kunnen starten met MADE BLUE. Er is een tap geïnstalleerd en er zijn karaffen en flessen geleverd en toen konden we van start.”

 • Novotel Amsterdam Schiphol Airport

  “Wij krijgen veel positieve feedback van de gasten maar ook van het team. We zijn trots op wat we inmiddels al bereikt hebben samen.”

Impressie
Wij hebben altijd een waterkoeler die past en kunnen glaswerk aanpassen aan jouw stijl
2014
METERSTAND
0
Liter
0
Mensen
0
Ambassadeurs

De drie meest gestelde vragen

Klik om verder te lezen

Hoe werkt het?

En hoe werkt een waterkoeler?

Wat kost het?

En wat levert het op!

Hoe worden de liters gerealiseerd?

En hoe werkt de stichting?
Neem contact met mij op
Vul dit formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op

ONS TEAM

Deze accountmanagers staan voor je klaar

Laatste updates

Bekijk alles