This website is not available in your standard browser language. Please select your preferred language here.

Plastic Bottle Supplies

Plastic Bottle Supplies
Made Blue

Plastic Bottle Supplies ontwikkelde de duurzame waterflessen van Bottle Up gemaakt voor 100% suikerriet en vrij van BPA en doneert net als Bottle Up 100 liter schoon drinkwater per fles.

Dit is de impact van

Plastic Bottle Supplied LTD

sinds 2022:

1000000 liter

Impact mensen

14

mensen kregen toegang tot water

impact co2

7

ton CO2 bespaard

Impact plastic

10

ton plastic afval voorkomen

impact bomen

150

bomen bespaard

Meer weten? Lees hier hoe we die impact uitrekenen…

Logo MadeBlue blauw portrait

OVER Plastic bottle Supplies

Bottle Up is een in Amsterdam gevestigd bedrijf dat heeft geïnnoveerd om een duurzaam gat te vinden in de ‘grab and go’-markt voor waterflessen. Zo willen ze zowel waterverspilling aanpakken als wegwerp plastic tegengaan.

Dankzij nauwgezet onderzoek en ontwerp heeft Bottle Up duurzame, herbruikbare flessen gemaakt, die tientallen, zo niet honderden plastic flessen voor eenmalig gebruik vervangen die momenteel in de schappen van onze winkels en supermarkten liggen.

Deze innovatieve flessen zijn gemaakt van 100% suikerriet, met 0% BPA. Ze worden vervaardigd door Plastic Bottle Supplies Ltd (PBS), met behulp van hoogwaardige, energiezuinige machines om ervoor te zorgen dat Bottle Up net zo milieuvriendelijk blijft in hun productielogistiek als in hun bedrijfscultuur en -waarden.

We hebben ons al gecommitteerd aan een donatie van maar liefst 22 miljoen liter vers drinkwater en verbeterde hygiëne aan ontwikkelingslanden over de hele wereld.

In beeld

Voor elke fles die Bottle Up verkoopt, wordt 100 liter schoon water gedoneerd aan Made Blue.

Gedurende deze samenwerking, en dankzij Bottle Up en PBS, is maar liefst 22 miljoen liter schoon drinkwater gedoneerd in ontwikkelingslanden over de hele wereld.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

O2Life

O2Life is een superfrisse dorstlesser met extra zuurstof. Elke fles zorgt voor 5 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

ECS Global

Door het reinigen van voertuigen zonder water bespaart ECS Global 150 liter water per voertuig en maakt dit via de Made Blue Foundation weer beschikbaar in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Coffee-Star

Ieder kopje koffie van Coffee-star staat gelijk aan een donatie voor schoon drinkwater voor iedereen. Want koffie drink je nooit alleen!

Lees meer

Plus h2o

Plus h2o zet milieuvriendelijke schoonmaak met stip op de eerste plek. Per verkochte sachet schoonmaakmiddel doneren zij 35 liter aan onze missie.

Lees meer