Volg ons ook op

MADE BLUE WATER

Het beste water voor de wereld én voor restaurants, hotels, vergadercentra, kantoren, to-go én voor jou. Met tot wel 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden en een enorme besparing in (plastic) waste en CO2 geniet je van heel lekker water... met een heel goed gevoel!

Met MADE BLUE water ben je verzekerd van het beste water voor de wereld, voor je gasten, voor je medewerkers én voor je zaak. Welke vorm je ook kiest: wij zorgen altijd voor schoon drinkwater, tot wel 1.000 keer zoveel.

Geen onnodig transport of verpakkingsmateriaal en een enorme CO2 besparing, dichtbij en ver weg: dat maakt MADE BLUE WATER met afstand de meest duurzame keuze.

Restaurants, hotels, wellness centra, kantoren, vergaderzalen, cateraars of evenementen: voor elke situatie hebben wij een passende oplossing in huis.

Het scheelt me werk en inkoopkosten.
De impact is haast onvoorstelbaar,
gasten én medewerkers zijn enthousiast.
Bovendien is het een stuk duurzamer.

VERS GETAPT IN HORECA

Serveer gekoeld plat en bruisend tafelwater in opvallende flessen uit een waterkoeler aangesloten op de waterleiding. Zo tap je je eigen bronwater tegen lagere inkoopkosten en heel veel duurzamer. 

Ik wil hier meer over weten...

VERS GETAPT OP HET WERK

Zet onze kenmerkende waterkoeler op een plek waar mensen zelf gekoeld plat (en bruisend) water mogen tappen: de lobby, het kantoor, de vergaderzaal, de sportschool of de kantine.

Ik wil hier meer over weten...

ALVAST DOOR ONS GETAPT

Als een waterkoeler niet past, bij kleinere volumes en bijvoorbeeld voor op hotelkamers hebben wij binnenkort ook voorverpakt water in opvallende glazen flessen.

Neem contact op...

ZELF TAPPEN ONDERWEG

De meest duurzame verpakkingen voor water to-go met eindeloos veel mogelijkheden om te bedrukken. Kies uit wegwerpverpakkingen met een minimaal afvalvolume of herbruikbare flessen. 

Meer hierover...

ZIJ DOEN AL MEE:

 • HMSHost Schiphol

  “Onze medewerkers en gasten genieten van gekoeld en bruisend water uit een waterkoeler van MADE BLUE dat is duurzaam en verfrissend. Daarmee versterken we bovendien de communicatie rondom onze bijdrage aan het programma Een liter voor een liter.”

 • ’t Zusje

  “Je ziet dat de gasten getriggerd worden door de boodschap die op de fles staat ‘Dit is 700 liter water’. De gasten zijn altijd blij verrast dat ze door de aankoop van MADE BLUE water zo eenvoudig kunnen bijdragen aan een betere wereld.”

 • Beachclub BIRDS

  “Wij willen sociaal ondernemen op een manier dat niet alleen het goede doel er beter van wordt maar ook onze gasten. Het is supertof om te zien hoe onze gasten reageren op de manier waarop zij bijdragen aan een betere wereld.”

 • Hospitality Group

  “Eten en drinken is een belangrijk onderdeel van ons vitaliteitsprogramma. Daarom maken we gebruik van het watersysteem van MADE BLUE. Dat vinden we een hele mooi, duurzame en gezonde oplossing.”

 • i-team global

  “Ik vind het mooi om te zien hoe onze bezoekers stilstaan bij de MADE BLUE muur als ze binnenkomen. Zeker als ze daarna ook de karaffen op tafel treffen met fris gekoeld en bruisend water.”

 • Héroine Rotterdam – Restaurant & Bar

  “Het heeft voor ons als ondernemers bijna geen moeite gekost om te kunnen starten met MADE BLUE. Er is een tap geïnstalleerd en er zijn karaffen en flessen geleverd en toen konden we van start.”

 • QO Amsterdam

  “Wij zijn in Nederland ontzettend rijk met ons drinkwater. Dat zie je maar weinig in de wereld. Om daar een steentje aan bij te dragen en om onze gasten daarvan bewust te maken werken we graag met MADE BLUE op onze hotelkamers.”

 • Nedelko

  “Het is zeker een aanrader om hier aan mee te doen. Naast dat je iets doet voor de wereld, heb je ook gewoon een lekker koel glaasje water op de zaak en een visitekaartje in je pantry.”

De reacties van de gasten zijn unaniem positief!

785.000.000

Mensen hebben nog altijd geen toegang tot schoon drinkwater.

300+

Ambassadeurs hebben MADE BLUE water in huis.

MEER WETEN?

Vul dan ons contactformulier in of bel naar 070 89 19 492