This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Made Blue in het nieuws

Media aandacht voor Made Blue’s verjaardag

12 februari 2014 is onze geboortedag. Dus vieren we in 2024 ons tien-jarige jubileum! Dat doen we niet alleen. Een aantal platforms hebben ons voor de gelegenheid geïnterviewd en mooie verhalen geschreven over onze prestaties en dromen voor de toekomst. Bij deze een overzicht.

Change Inc

Change Inc, is hét platform voor professionals die zich in de voorhoede van de transitie willen begeven. Zij interviewden ons over de businesscase die we de afgelopen 10 jaar stevig neer hebben gezet en onze ambities om een nog grotere impact te maken.

Ethioppie

Als bedrijf water besparen, waardoor je geld overhoudt. Een klein deel daarvan doneren en daarmee net zoveel schoon drinkwater mogelijk maken in Afrika en Azië als je hier bespaart. Zie daar de slimme businesscase waarmee de Made Blue Foundation hotels, schoonmaakbedrijven, restaurants, makers van koffie-automaten en andere bedrijven die veel water gebruiken aan zich weet te binden. 

André Oerlemans, journalist Change Inc.

Waterforum

WaterForum is een onafhankelijk platform voor nieuws uit het hart van de watersector. Een team van ervaren waterjournalisten volgt de actuele ontwikkelingen in de sector op de voet. Natuurlijk kon een verhaal over Made Blue dan niet missen. We spraken hen over de rol van lokaal drinkwater in onze projecten, maar ook over de oplossing die we onze ambassadeurs in Nederland en Europa bieden.

Duurzaam Ondernemen

Het platform Duurzaam Ondernemen wijdde op onze verjaardag een prachtig artikel aan ons 10-jarige bestaan. Daarin mochten we vertellen over wat we hebben bereikt en onze toekomstplannen.

“Onze droom is de komende jaren heel de wereld te veroveren en met de nieuwe propositie voor hotels kan dat! Over vijf jaar willen we ruim 70 miljard liter water beschikbaar hebben gemaakt. Daarmee geven we dan 1.000.000 mensen toegang tot schoon drinkwater waarvan ongeveer driekwart kinderen,” aldus Machiel in het interview.

Machiel en Frank

Hulde!! Een idealistisch avontuur van drie ondernemers, Frank van der TangMachiel van Dooren en Robin Pot is uitgegroeid tot een volwaardige én ondernemende Foundation, die internationaal opereert en successen boekt. Mooie impactvolle initiatieven als deze verdienen alle steun.

Folkert van der Molen,  initiatiefnemer Duurzaam Ondernemen

ook over ONS schrijven?

Dat vinden we alleen maar leuk! We staan altijd open voor interviews of verhalen over de foundation, waterprojecten, waterschaarste of andere gerelateerde onderwerpen.

Draag bij aan Schoon drinkwater

Wij zijn de Made Blue Foundation.
Onze missie is schoon drinkwater voor iedereen.
Help jij mee om onze missie te bereiken?
Dat kan op meer manieren dan je denkt.


Misschien wil je deze berichten ook lezen:

DUURZAME WATERFLESSEN MET ALBERT HEIJN EN I-DID

Albert Heijn wilde graag hun geslaagde medewerkers feliciteren met een bijzonder cadeau: onze Bottle Made Blue met een unieke sleeve gemaakt van hun oude uniformen.

Lees meer

Kunstwerk geïnspireerd door Made Blue

Kunstenaar Sarah Boris maakte een prachtig en uniek kunstwerk om onze samenwerking met Lore Group in het zonnetje te zetten.

Lees meer

10 jaar Made Blue

Made Blue bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren. Ga met ons mee terug in de tijd en ontdek hoe ver we samen zijn gekomen.

Lees meer

Made Blue rolt de Blauwe Loper uit in Den Haag

Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij onze missie. Dat levert een mooi wapenfeit op: in Den Haag doet nu een hele straat hotels mee aan ons Enjoy Water to Give Water programma. Daarmee hebben we…

Lees meer