This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.
Doubletree Hilton Amsterdam CS

DoubleTree by hilton Amsterdam centraal station

Wij waarderen de steun van onze ambassadeurs enorm. Zonder hen zou ons harde werk om iedereen van schoon water te voorzien niet mogelijk zijn. Lees verder voor het verhaal over Doubletree’s steun aan Made Blue.

Novotel Schiphol Frank Floris Fles

Floris Licht

“De samenwerking met Made Blue van de afgelopen jaren is zeer prettig geweest. Het begon eigenlijk heel simpel: samen verzorgen wij onze hotelgasten van lokaal getapt water in onze vergaderruimtes en restaurants, wat tegelijkertijd een donatie van duizend keer zoveel schoon water voor inwoners van ontwikkelingslanden oplevert. Dit initiatief past goed bij onze waardes op gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat samenkomt in het Hilton Travel with Purpose programma.”

Echte gamechanger

“De samenwerking met Made Blue is de afgelopen jaren op een mooie manier ontwikkeld en gegroeid. Onze partnership draagt niet alleen bij aan schoon water voor iedereen, maar helpt onze gasten ook bewuster om te gaan met water. We zijn begonnen met een nieuw initiatief, waarmee we gasten de mogelijkheid geven 100 liter water per nacht dat zij bij ons verblijven te doneren. Hiervoor dekken wij de kosten. Dit is een unieke manier om onze gasten echt goed te betrekken bij onze duurzaamheidsmissie, en om gezamenlijk een positieve impact te maken. Onze gasten zijn erg enthousiast over dit initiatief, met name onze zakelijke klanten. Door de fysieke impact certificaten die wij aan hen uitreiken voelt hun bijdrage extra tastbaar.”

Het ondersteunen van de Made Blue Foundation is voor ons zeer waardevol. Het past perfect bij onze missie om positieve ontwikkelingen op zowel lokale als internationale schaal te bewerkstelligen.

Floris Licht, General Manager of DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Waterfilter stations

“We hebben ook door het hele hotel heen stations staan waar gefilterd water kan worden getapt. Deze kunnen vrijblijvend door alle gasten worden gebruikt. Dit vermindert niet alleen het gebruik van wegwerpplastic, maar biedt onze gasten ook de mogelijkheid om van het beste water van de wereld te genieten.

We kijken uit naar een volgende stap in onze samenwerking: de mogelijkheid om lokaal getapt water in herbuik- en wasbare flessen aan te bieden in onze hotelkamers.”

Double Tree Hilton Bottles

Impact

“Onze steun aan de Made Blue Foundation geeft ons veel voldoening. Het past perfect bij onze missie om op zowel lokale als internationale schaal een positieve bijdrage aan onze wereld te kunnen leveren. Ik ben erg trots op wat we tot nu toe al samen hebben bereikt en kijk er naar uit onze samenwerking voort te zetten en nog veel meer positieve verandering voor een mooie en duurzame toekomst teweeg te brengen.”

Bangladesh 2024 - Girl washes hands