We gaan naar Ethiopië met onze ambassadeurs!

Voor ambassadeurs

Op reis naar Ethiopië

Vorige maand lieten we al weten dat we inmiddels €1.000.000 hebben gedoneerd aan schoon drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden. Maar we gaan een stapje verder: we gaan nu namelijk écht laten zien waar en hoe de donaties worden besteed. We nemen onze ambassadeurs mee op reis naar Ethiopië.

In Ethiopië gaan we onder andere op bezoek bij het waterproject “Schoon drinkwater: een zaak voor iedereen” dat wij steunen via Amref Flying Doctors in Addis Abeba. Ook zullen we samen met onze ambassadeurs de sloppenwijken intrekken, zodat zij met eigen ogen kunnen zien hoe het is om zonder schoon drinkwater te moeten leven.

Ben jij ambassadeur van MADE BLUE?

MADE BLUE goes Africa - Ethiopië - reis - ticket

Mis niets van de reis!

De komende tijd zal Anne je meenemen op reis vóór de reis. Zo gaat ze op bezoek bij Amref Flying Doctors, om meer te weten te komen over het reisprogramma, en zal ze de ambassadeurs die zich al hebben aangemeld, interviewen wat zij verwachten van de reis.

Volg ons op social media en mis niets!

Related Posts

Volg ons op social media!

Nog één week en dan vliegen we met onze ambassadeurs naar Ethiopië. Daar laten we hen zien hoe hun donaties worden besteed. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

De reis voor de reis – Vlog 3 – Hotel QO Amsterdam

Nog 21 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Om de voorpret te verhogen, vloggen we over onze reis voor de reis. Deze keer waren we bij QO Amsterdam waar ze twee tickets verlootten onder de medewerkers voor een ticket naar Ethiopië.

De reis voor de reis – Vlog 2 – Amref Flying Doctors vertelt

Nog 47 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Om de voorpret te verhogen, vloggen we over onze reis voor de reis. Deze keer gingen we langs bij Hester van Amref Flying Doctors om meer te horen over het reisprogramma.

Leave a Reply