We gaan naar Ethiopië met onze ambassadeurs!

Voor ambassadeurs

Op reis naar Ethiopië

Vorige maand lieten we al weten dat we inmiddels €1.000.000 hebben gedoneerd aan schoon drinkwaterprojecten in ontwikkelingslanden. Maar we gaan een stapje verder: we gaan nu namelijk écht laten zien waar en hoe de donaties worden besteed. We nemen onze ambassadeurs mee op reis naar Ethiopië.

In Ethiopië gaan we onder andere op bezoek bij het waterproject “Schoon drinkwater: een zaak voor iedereen” dat wij steunen via Amref Flying Doctors in Addis Abeba. Ook zullen we samen met onze ambassadeurs de sloppenwijken intrekken, zodat zij met eigen ogen kunnen zien hoe het is om zonder schoon drinkwater te moeten leven.

Ben jij ambassadeur van MADE BLUE?

MADE BLUE goes Africa - Ethiopië - reis - ticket

Mis niets van de reis!

De komende tijd zal Anne je meenemen op reis vóór de reis. Zo gaat ze op bezoek bij Amref Flying Doctors, om meer te weten te komen over het reisprogramma, en zal ze de ambassadeurs die zich al hebben aangemeld, interviewen wat zij verwachten van de reis.

Volg ons op social media en mis niets!

Related Posts

De reis voor de reis – vlog 1

Nog 90 nachtjes slapen en dan is het zo ver: de impactreis! In februari 2020 nemen wij onze ambassadeurs mee naar één van onze waterprojecten in Ethiopië om hen te laten zien waar en hoe hun donaties worden besteed.

We doneerden al €1.000.000!

Big blue news: sinds onze start in 2014 hebben we al €1 miljoen gedoneerd aan ontwikkelingslanden. En we hebben nog meer nieuws: we gaan op reis!

Een persoonlijk verhaal uit Ethiopië

Lees hier het persoonlijke verhaal van Genet. Zij vertelt wat de komst van een waterkiosk voor haar heeft betekend.

Leave a Reply