Nog één week voor onze reis naar Ethiopië

Volg ons op social media!

Volgende week woensdag stappen wij samen met onze ambassadeurs op het vliegtuig richting Ethiopië. Daar zullen wij hen laten zien waar én hoe hun donaties worden besteed binnen het waterproject “Schoon drinkwater: een zaak van iedereen” in de sloppenwijken van Addis Abeba.

Ga je mee op reis? Volg dan ons op social media! Wij zullen via al onze kanalen elke dag (live) verslag uitbrengen van wat we zien en ervaren. 

Zien we je daar? Dan beloven wij dat we ook aan jullie laten zien hoe jullie donaties worden besteed!

Related Posts

De reis voor de reis – Vlog 3 – Hotel QO Amsterdam

Nog 21 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Om de voorpret te verhogen, vloggen we over onze reis voor de reis. Deze keer waren we bij QO Amsterdam waar ze twee tickets verlootten onder de medewerkers voor een ticket naar Ethiopië.

De reis voor de reis – Vlog 2 – Amref Flying Doctors vertelt

Nog 47 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Om de voorpret te verhogen, vloggen we over onze reis voor de reis. Deze keer gingen we langs bij Hester van Amref Flying Doctors om meer te horen over het reisprogramma.

Nieuw waterproject in Vietnam

Al eerder lieten we via social media weten dat we bezig waren met het opstarten van een schoon drinkwaterproject in Vietnam. In oktober is het gelukt: samen met onze partner World Vision zijn we gestart met een waterproject in Dien Quang, gelegen in...

Leave a Reply