WATER TO GO

Het beste water voor de wereld is er ook voor onderweg. Kies je voor duurzame waterflessen die al gevuld zijn of ga je voor herbruikbare flessen die je zelf kunt vullen? De verpakking is altijd zo duurzaam mogelijk en elk item zorgt voor schoon drinkwater in onze waterprojecten.

Wat past het beste bij jou?

DUURZAME WATERFLESSEN

Verras je gasten, medewerkers of jezelf met een duurzame, herbruikbare waterfles van RVS of bio-plastic. Kies voor een opvallende bedrukking of laat de flessen graveren. Ga voor stoere thermosflessen of sportieve bidons. In alle gevallen zijn ze goed voor 1000 keer de inhoud aan schoon drinkwater.

VOORVERPAKT water

Wil je je gasten iets meegeven voor onderweg dat vooraf gevuld is? Kies dan voor voorverpakt water in een duurzame, vaak herbruikbare verpakking met een unieke opdruk en met een donatie voor schoon drinkwater.

Onze gasten reageerden blij verrast en genieten duurzaam van water onderweg terwijl ze reclame maken voor onze zaak.

WATER Tappunt

Laat je gasten of medewerkers hun fles vullen met gekoeld plat of bruisend water met een waterkoeler van Made Blue in je restaurant, hotel of op het werk.

SCHOON DRINKWATER VOOR IEDEREEN

Dat is onze missie. Daarom zorgt ook het beste water voor onderweg voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Elke duurzame fles zorgt voor 1000 keer de inhoud aan drinkwater en vooraf gevulde flessen zorgen elk voor 100 keer de inhoud aan water in bijvoorbeeld Ethiopiƫ of Vietnam.