Tag

zelf water bottelen
Eetvilla van den Brink serveert MADE BLUE in maatwerk flessen

Eetvilla van den Brink

/ / /
“Ons familiebedrijf gaat over van generatie op generatie. Nu wij zelf kinderen hebben denken we toch wat meer aan wat we kunnen doen om duurzamer om te werken en daar past MADE BLUE perfect bij.”

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

/ /
“Wij krijgen veel positieve feedback van de gasten maar ook van het team. We zijn trots op wat we inmiddels al bereikt hebben samen.”
Made Blue flessen in de Gourmet Bar van Novotel Schiphol Airport
MADE BLUE flessen water in mooie emmers bij PESCA Amsterdam

PESCA

/ / /
“Wij hebben voor MADE BLUE gekozen omdat we milieu-bewust bezig willen zijn en aan non-food waste doen. We hebben nu veel minder afval en ook minder logistiek.”

’t Misverstant

/ / /
“Ik zou het iedereen aanraden: je hoeft geen investering te doen, je zit niet vast aan een wurgcontract, je betaalt een eerlijke literprijs en je hebt een mooie branding met je eigen flessen.”
Maatwerk flessen van MADE BLUE bij 't Misverstant in Vugt
Gekoeld water in karaffen van MADE BLUE met fruit bij Beachclub BIRDS

Beachclub BIRDS

/ / /
“Wij willen sociaal ondernemen op een manier dat niet alleen het goede doel er beter van wordt maar ook onze gasten. Het is supertof om te zien hoe onze gasten reageren op de manier waarop zij bijdragen aan een betere wereld.”

QO Amsterdam

/ / /
“Wij zijn in Nederland ontzettend rijk met ons drinkwater. Dat zie je maar weinig in de wereld. Om daar een steentje aan bij te dragen en om onze gasten daarvan bewust te maken werken we graag met MADE BLUE op onze hotelkamers.”
QO Amsterdam zet op elke kamer water van MADE BLUE klaar
Karaffen van MADE BLUE bij Heroine

Héroine Rotterdam – Restaurant & Bar

/ /
“Het heeft voor ons als ondernemers bijna geen moeite gekost om te kunnen starten met MADE BLUE. Er is een tap geïnstalleerd en er zijn karaffen en flessen geleverd en toen konden we van start.”

’t Zusje

/ / /
“Je ziet dat de gasten getriggerd worden door de boodschap die op de fles staat ‘Dit is 700 liter water’. De gasten zijn altijd blij verrast dat ze door de aankoop van MADE BLUE water zo eenvoudig kunnen bijdragen aan een betere wereld.”
Franchiseketen 't Zusje serveert MADE BLUE in al haar vestigingen