Volg ons ook op:

Tag

schoon drinkwater realiseren
Headson ambassadeur van MADE BLUE een liter voor een liter

headson

/
“Dit betekent dat moeders en kinderen hiervoor niet langer dagelijks kilometers ver hoeven te lopen. Hoeveel tijd houden ze dan over? Tijd om te besteden aan hun gezin, opleiding of plannen voor de toekomst. Je kunt je voorstellen welk verschil dit maakt voor henzelf en de gemeenschap waarin ze leven.”

Hotelgift

/
“Zo realiseerden we in de maand december maar liefst 4.000.000 liter schoon drinkwater! Dat is voldoende om 58 mensen 10 jaar lang te voorzien van schoon drinkwater. Gaaf toch?”
Hotelgift ambassadeur van MADE BLUE
Blycolin is ambassadeur van Een Liter voor Een Liter

Blycolin

/ /
“Op deze manier kunnen we het water dat we in onze eigen wasserijen verbruiken direct teruggeven aan schoon drinkwater projecten in bijvoorbeeld Bangladesh of EthiopiĆ«.”

Compass Group

/ / /
“Compass Group heeft zich aangesloten bij Made Blue om een concrete bijdrage te leveren aan waterprojecten in landen waar schoon drinkwater geen vanzelfsprekendheid is. Wij spiegelen alle consumpties van bijna 1.000 restaurants met tweemaal zoveel consumpties schoon drinkwater.”
Compass Eurest Ambassadeur van MADE BLUE een liter voor een liter

HMSHost

/ / /
“Onze gasten reizen de hele wereld over, ook naar landen waar veilig drinkwater bijna niet te vinden is. Wij vinden het belangrijk om onze gasten daar bewust van te maken. Daarom spiegelen we het waterverbruik van de productie en consumptie van alle onze dranken in de ruim 70 locaties op Schiphol.”