Tag

schoon drinkwater realiseren
Kings of Indigo ambassadeur van Made Blue

Kings of Indigo

Kings of Indigo introduceert Blue Friday! In plaats van korting tijdens het Black Friday weekend geeft Kings of Indigo wat anders cadeau: 100.000 liter schoon drinkwater voor elke jeans die tijdens Blue Friday wordt verkocht.

Public Support

Public Support detacheert ervaren Topsupporters in functies als: directiesecretaresse, secretaresse raad van bestuur of bijvoorbeeld personal assistant in het bedrijfsleven, de zorg en bij non-profits. Public Support ondersteunt ook Made Blue door topsupporters aan te bieden die niet fulltime zijn ingezet bij een opdrachtgever. Daarmee dragen zij bij aan het succes van de organisatie Made Blue en dus ook aan de missie: schoon drinkwater voor iedereen.

Smixin

Samen met de Made Blue Foundation doneren we per geïnstalleerd Smixin-systeem 10.000 liter drinkwater in landen waar water het meest nodig is. Dit leidt tot een nul-waterbalans voor al onze systemen en tot 10 kinderen die gedurende een heel jaar op school toegang hebben tot schoon drinkwater.

CWS

CWS levert haar klanten complete oplossingen voor hand- en toilethygiëne. Met persoonlijke items voor het wassen van de handen, desinfectie en onderhoud van de sanitaire ruimte en met op maat gemaakte totaalconcepten – van levering tot onderhoud. Voor elke verhuurde kraan doneert CWS 10.000 liter schoon drinkwater aan MADE BLUE.

Clear Circle doneert 500 liter water voor elke bag-in-box via MADE BLUE

Clear Circle

ClearCircle biedt een compleet circulair pakket duurzame en afbreekbare schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik. De ‘bag-in-box’ oplossing zorgt voor een gesloten verpakkingsstroom, uniek in de schoonmaakbranche. Om de duurzaamheid van de werkwijze en maatschappelijke betrokkenheid nog verder te onderstrepen wordt er bovendien 500 liter schoon drinkwater beschikbaar gemaakt voor elke geleverde bag-in-box én 1000 liter voor elk retour gestuurde box.

small-english proud partner of made blue

Small English

Small english is een visual arts & design studio met een webshop vol geïllustreerde producten. Voor elk verkocht product zorgt MADE BLUE voor 2.000 liter schoon drinkwater.

Hoppig bierfestival ambassadeur van MADE BLUE

Hoppig Bierfestival

Hoppig Bierfestival is hét Bierfestival in de Haarlemmermeer met Nederlandse brouwers. Voor elk biertje dat wordt genuttigd doneert Hoppig 100 liter water en ook elk overgebleven muntje is goed voor 100 liter.

Bird Brewery

Om één liter bier te brouwen verbruikt een brouwerij gemiddeld 4 tot 6 liter drinkwater. Dat is drinkwater dat niet overal ter wereld goed te verkrijgen is. Daarom zorgt Bird Brewery ervoor dat het waterverbruik uit de productie van haar bieren weer beschikbaar komt als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Mood4Food ambassadeur van MADE BLUE

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Voor de geserveerde gerechten en dranken is vaak veel drinkwater gebruikt in de keten: van citroen tot limonade, van cacaoboon tot chocolaatje enz. Door alle liters drinkwater die in de productieketen zijn gebruikt ook weer terug te brengen als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden is de cirkel rond: een liter voor een liter.

Fair Flora ambassadeur van MADE BLUE

Fair Flora

Het water wat is verbruikt met kweken van bloemen & planten met Fair Flora label wordt in gelijke mate opnieuw beschikbaar gemaakt als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

1 2 3 4