Volg ons ook op

Vebego

biedt opdrachtgevers de optie om waterbesparing om te zetten
Vebego logo landscape
  • Ambassadeur sinds 2014
  • Vebego biedt opdrachtgevers de optie om alle bespaarde liters tijdens schoonmaak te spiegelen
  • Bezoek website

Vebego is een facilitaire dienstverlener, vooral actief in de schoonmaak. Haar dochterondernemingen zorgen elke dag weer voor het schoonmaken van scholen, kantoren, publieke gebouwen en nog veel meer. Daar komt natuurlijk veel water bij kijken.

Vebego stond aan de wieg van MADE BLUE in 2014 en realiseerde inmiddels al meer dan 100.000.000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Sinds 2014 biedt Vebego haar opdrachtgevers de optie om alle bespaarde liters water door innovatieve technieken tijdens de schoonmaakwerkzaamheden te spiegelen met evenveel liters schoon drinkwater via MADE BLUE. Dat is 20 liter per uur en dat is evenveel als iemand in een ontwikkelingsland minimaal nodig heeft per dag.

“Water betekent heel veel voor ons want het is een van de belangrijkste ingrediĆ«nten van onze dienstverlening. Het mooie aan MADE BLUE is dat zij het realiseren van schoon drinkwater heel tastbaar en transparant maken.”

Ton Goedmakers

CEO

In beeld

Westerveld is een van de dochter ondernemingen van Vebego. Ton Goedmakers (CEO Vebego) vertelt in deze video samen met Rick Dillema van Westerveld waarom ze samenwerken met MADE BLUE.