Volg ons ook op

Blauw & Florijn

Doneert per transactie een jaar lang schoon water voor een gezin
  • Ambassadeur sinds 2020
  • Doneert per transactie een jaar lang schoon drinkwater voor een gezin
  • Bezoek website

Blauw & Florijn staat voor een tot in de puntjes verzorgde hypotheek waar je écht tevreden mee bent en waar je gedurende het traject in ontzorgd wordt. Met een team van ervaren en gedreven adviseurs werkt Blauw & Florijn vanuit vestigingen in Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Om de maatschappelijke betrokkenheid van Blauw & Florijn te benadrukken én samen een groot verschil te maken elders op aarde heeft Blauw & Florijn de wens om voor iedere hier gesloten transactie, een gezin in een ontwikkelingsland een jaar lang van schoon drinkwater te voorzien. Uitgaande van de VN richtlijn dat 20 liter schoon water volstaat om een volwassen persoon een dag lang van voldoende water te voorzien voor voeding en hygiëne, zetten wij samen onze schouders onder het realiseren van 100 liter schoon drinkwater per dag, 365 dagen lang, voor iedere geslaagde transactie: 36.500 liter in totaal.

“Terwijl wij onze klanten helemaal ontzorgen bij het aankopen van een nieuwe woning voorzien van alle luxe zijn er nog zoveel mensen op aarde die nog niet eens durven dromen van stromend water in hun eigen huis. Daar willen wij wat aan doen!”

Jan van der Horst

Algemeen Directeur