Volg ons ook op

De horeca is weer dicht en dat heeft veel impact op een grote groep van onze ambassadeurs. We duimen dus heel hard dat we het virus eronder krijgen en straks weer hard kunnen werken aan onze gezamenlijke missie. Ondertussen zitten wij zeker niet stil. Kijk maar wat er allemaal in oktober gebeurde.

Een mooi bericht uit Vietnam waar keihard doorgewerkt wordt. De daadwerkelijke constructie van het watersysteem staat op het punt te beginnen nu alle stakeholders committment hebben gegeven en de trainingen goed op weg zijn. Lees hier meer…

een docent geeft voorlichting op een peuterspeelzaal
L'Oreal installeerde 6 waterkoelers van Made Blue op kantoor en doneert zo 6 miljoen liter schoon drinkwater per jaar.

“Deze koelers zijn veel duurzamer dan water uit flessen, waar normaal veel transport en afval aan te pas komt. Bovendien zorgt L’Oréal met 6 machines voor 6.000.000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.”

L’Oreal Nederland heeft sinds kort maar liefst 6 waterkoelers van Made Blue op kantoor geïnstalleerd en is daar blij mee. Daarom maakten ze ook deze mooie post op LinkedIn

Af en toe zijn worden we zo maar verrast met een mooi eigen ontwerp opdruk op onze flessen. Zoals deze flessen bij Galerie POP in Domburg. Zijn ze niet geweldig? Wist je dat een aantal van onze horeca ambassadeurs ook onze flessen verkopen? 

Nederlanders drinken steeds meer water en steeds vaker met een smaakje. De verkoop van de totale categorie water is tussen 2011 en 2019 met maar liefst 37% is gestegen en ‘Flavoured Water’ speelt daarbij een grote rol. We hebben hier de cijfers voor je op een rij gezet… 

De horeca is weer gesloten en dat betekent voor ons dat we minder impact kunnen maken terwijl dat juist nu extra hard nodig is. Hoe kun je je handen wassen zonder schoon drinkwater? Lees hier wat corona betekent voor de ontwikkelingslanden waarin we werken. 

Lolo Amsterdam serveert het beste water voor de wereld, MADE BLUE

Binnenkort opent Lolo Amsterdam de deuren aan het Oudekerksplein op de Wallen in Amsterdam. Het team van Younique Concepts (onder andere bekend van Pesca) kreeg het pand middenin de crisis aangeboden en besloot ervoor te gaan. Na een maandenlange verbouwing opent Lolo Amsterdam zodra het mag. Verwacht een extravagant interieur, van een fontein tot champagnebar, van klassiek Italiaans tot burlesque én het beste water voor de wereld.

Het alweer bijna Black, nee Blue Friday! Ga jij weer helemaal los dat weekend? Kijk dan ook even bij Kings of Indigo want daar koop je niet alleen de mooiste jeans maar ook gelijk 100.000 liter schoon drinkwater. Past dat eigenlijk wel in het busje van de pakketbezorger?

Kings of Indigo ambassadeur van Made Blue

We krijgen regelmatig de vraag hoe we ervoor zorgen dat de watervoorzieningen die we aanleggen ook blijven werken. Het uitgebreide antwoord daarop vind je hier. In het kort: voorlichting, training, lokale commissies en een onderhoudspot. Dat het werkt blijkt nu ook uit harde cijfers: Het Water Instituut van de Universiteit van Carolina onderzocht welke voorzieningen na 20 jaar nog actief waren. Wat bleek: onze implementatiepartner World Vision scoorde 100%. Lees hier het rapport.

Gaan we ooit weer terug naar volledige weken op kantoor of blijft het bij een paar dagen in de week? Als je dan gaat, moet het wel een feestje zijn… Daarom is er nu een verwenpakket voor kantoren van onze ambassadeur Jetdrinks. Elke maand ontvang je een pakket met diverse bijzondere snacks en daarbij krijg je ook een Made Blue waterkoeler voor gekoeld, bruisend en heet water. Dan wil toch iedereen weer naar kantoor komen? Mail ons voor meer informatie.

Verwenpakket voor op kantoor van Jetdrinks samen met MADE BLUE

Wil je ook meewerken aan schoon drinkwater voor iedereen op een manier die bij jou past?

November wordt voor ons een mooie maand. We staan op het punt om een nieuw concept te lanceren samen met Klepierre op Hoog Catharijne. Blijf ons volgen op Facebook of LinkedIn om als eerste te horen wat we gaan doen.