Nieuw project: Gouden Wijken op West-Java

Gouden Wijken

In 2019 investeren we mede dankzij ambassadeur HMSHost in een project op Java, Indonesië, ten westen van Bandung. Het project is een onderdeel van “Gerakan Desa Emas”: de beweging om gouden wijken te maken van wijken die nu onder de armoedegrens leven. Made Blue financiert de wijk Jatimekar.

Het project is opgezet door de Rotary interland commissie Nederland – Indonesië en dat is belangrijk want daardoor zijn belangrijke lokale mensen actief betrokken bij dit project. Alleen op die manier kan een project als dit echt slagen.

Related Posts

De reis voor de reis – Vlog 2 – Amref Flying Doctors vertelt

Nog 47 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Om de voorpret te verhogen, vloggen we over onze reis voor de reis. Deze keer gingen we langs bij Hester van Amref Flying Doctors om meer te horen over het reisprogramma.

Nieuw waterproject in Vietnam

Al eerder lieten we via social media weten dat we bezig waren met het opstarten van een schoon drinkwaterproject in Vietnam. In oktober is het gelukt: samen met onze partner World Vision zijn we gestart met een waterproject in Dien Quang, gelegen in...

Een persoonlijk verhaal uit Ethiopië

Lees hier het persoonlijke verhaal van Genet. Zij vertelt wat de komst van een waterkiosk voor haar heeft betekend.

Leave a Reply