Volg ons ook op

Een mei-maand zoals nooit eerder, midden in de Corona tijd. Samen met onze ambassadeurs doen we altijd ons uiterste best toegang tot hygiëne en schoon drinkwater mogelijk te maken voor iedereen op aarde. Dat kunnen we niet alleen, gelukkig kregen we de afgelopen weken weer versterking van betrokken partijen zoals:

Juist in deze tijd: we doen de bekende merken eruit en gaan besparen op water.

Papa’s Beach House, onderdeel van de Claus Park Collection, is een prachtige locatie in het Haarlemmermeerse bos: zomaar voor een lekkere lunch of diner, maar ook voor evenementen heel geschikt. En nu nog beter: met het beste water voor de wereld op tafel!

Genieten van lekker water doe je ook aan de andere kant van het land, bij Valuas in Venlo met chef Eric Swaghoven: culinair genieten, natuurlijk van de gerechten op de kaart maar ook van “life cooking”. En dat alles in een geheel vernieuwde ambiance, natuurlijk met het beste water voor de wereld.

Je kunt bij Valuas trouwens ook blijven slapen, net zoals bij onze nieuwste ambassadeurs in de hotellerie: de bijna geopende locatie van The Student Hotel in Delft en Boutique Hotel Bed, Bites & Business in Rotterdam.

Wel in de Maasstad, maar ’s avonds weer gewoon naar huis? MADE BLUE staat nu ook op de kaart bij GaleriAAA by Mangiare.

Ook nieuwe support vanuit de Verenigde Staten: Conservation Labs gaat de samenwerking met ons aan. Met H2Know brengt Conservation Labs een interessante innovatie, met name voor alle bedrijven die samen met ons werken aan het besparen van water. We komen hier later meer uitgebreid op terug: stay tuned.

Nu de horeca binnenkort weer een beetje open gaat wensen we al onze ambassadeurs die werken met MADE BLUE Water ontzettend veel succes, en met natuurlijk ondersteuning waar mogelijk: samen maken we de wereld beter!

Word jij ook ambassadeur van MADE BLUE?