MADE BLUE blikt terug op 2019

Een terugblik op 2019

HAPPY BLUE YEAR!

Het jaar loopt bijna ten einde en dat vraagt natuurlijk om een momentje van bezinning en reflectie. Daarom blikken we met het hele team terug op afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2020.

2019 was het jaar waarin we de magische grens van €1.000.000 aan donaties doorbraken en het jaar waarin we onze nieuwe collega Marida welkom heetten. 2020 zal de boeken in gaan als het jaar waarin we voor het eerst met onze ambassadeurs op reis gingen. 

Hoe kijkt iedereen persoonlijk terug op afgelopen jaar? Bekijk de video hieronder, waarin het hele team even terugblikt en vooruitkijkt!

Related Posts

MADE BLUE - Dag 2 - Impactreis Ethiopië - Foto: Anne Harteman

Bekijk hier de foto’s van de impactreis naar Ethiopië!

Afgelopen maand waren we in Ethiopië met enkele van onze ambassadeurs. Daar lieten wij hen zien hoe hun donaties worden besteed in de waterprojecten in de sloppenwijken van Addis Ababa. Bekijk hier de foto’s!
Kajiado Kenia Amref Flying Doctors - MADE BLUE

Volg ons op social media!

Nog één week en dan vliegen we met onze ambassadeurs naar Ethiopië. Daar laten we hen zien hoe hun donaties worden besteed. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!
MADE BLUE - impactreis 2020 - Ethiopië - Vlog

De reis voor de reis – Vlog 3 – Hotel QO Amsterdam

Nog 21 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Om de voorpret te verhogen, vloggen we over onze reis voor de reis. Deze keer waren we bij QO Amsterdam waar ze twee tickets verlootten onder de medewerkers voor een ticket naar Ethiopië.
Schoon drinkwater voor de minderheidsgroepen in Vietnam - Ba Thuoc district - Dien Quang - World Vision - Foto Anne Harteman

Waterproject Vietnam: Jorien van World Vision vertelt

In deze video vertelt Jorien – programmamanager bij World Vision Nederland – over ons waterproject in Vietnam. Wat gaan ze precies doen? Waarom is dat belangrijk? En waar loopt zij tegenaan? Check de video!

Leave a Reply