Volg ons ook op

Het ging al even in de lucht maar halverwege deze maand was het dan zover: sluiting van de horeca. Dat is even slikken. Voor ons allemaal, maar natuurlijk het meest voor al onze ambassadeurs in de horeca. Wij wensen iedereen heel veel sterkte én gezondheid: #staystrong!

Lekker water op kantoor, en samen zorgen voor 1 miljoen liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Toegang tot water en hygiëne daar is nu belangrijker dan ooit.

Een zomervakantie in Italië klinkt helaas nog als heel ver weg, maar ‘op afstand’ verwelkomen wij DCOLLECTIF in Milaan als nieuwe ambassadeur van MADE BLUE. Lekker water op kantoor, en samen zorgen voor 1 miljoen liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Toegang tot water en hygiëne daar is nu belangrijker dan ooit.

Hopelijk genieten we deze zomer weer van het beste water voor aan het strand, wij doen daarvoor ons uiterste best. Als het zover is, kun je voor MADE BLUE WATER straks ook terecht bij Strandhuys Katwijk & Koffiebranderij Texel. Wil je beiden proberen, houd dan rekening met extra zwemtijd 🙂

Liever bos in plaats van zee? Dan kun je nu ook in Arnhem terecht voor het beste water voor de wereld: ’t Volk in Arnhem, een plek om samen volop te genieten en vanaf nu nooit meer alleen: met MADE BLUE drinken er wel 1.000 mensen met je mee!

Steeds meer mensen genieten van MADE BLUE WATER op het werk, nu ook bij Dröge & Van Drimmelen: een Haags adviesbureau dat actief is op het snijvlak van public affairs en corporate communicatie en in nauwe verbinding met de samenleving: daar hoort natuurlijk een glas bruiswater bij wat in nauwe verbinding staat met de wereld!

Word jij ook ambassadeur van MADE BLUE?

Hopelijk mag de horeca binnenkort weer een beetje open: dat wensen we al onze ambassadeurs van harte toe, en met natuurlijk ondersteuning waar mogelijk: samen maken we de wereld beter!