Volg ons ook op

Never let a good crisis go to waste!

Winston Churchill

Terwijl Corona maatregelen worden versoepeld kijken Made Blue ambassadeurs vooruit. Wij ondersteunen met nieuwe oplossingen om te genieten van het beste water voor de wereld en  kijken we naar kansen om bijvoorbeeld nieuwe hygiëne oplossingen of duurzame koffie op het werk te verbinden aan toegang tot schoon drinkwater & hygiëne in ontwikkelingslanden. Dit gebeurde er in juni:

Samen met Bunzl ontwikkelde we een herbruikbare waterfles, vooraf gevuld, volledig op maat bedrukt en tegen zeer aantrekkelijke inkoopkosten. Ideaal voor hotels om aan gasten mee te geven: duurzaam & gastvrij en met telkens 100x zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Westcord Hotel Jakarta ontving van ons de eerste exemplaren.

Never waste a good crisis! Horecaondernemers zoals Havenpaviljoen De Dining op Vlieland gebruikten de Corona crisis om na te denken over de drankenkaart en kozen voor MADE BLUE omdat het duurzamer én goedkoper is. En wat zijn de flessen mooi geworden bij Nazka, Galerie POP, Eterij Bob en Co en bij The Commons in Bologna!

Ondertussen genoten de gasten van Beachclub Birds van heerlijk gekoeld water en limonade in onze opvouwbare Pop-up Cups, een wegwerpverpakking met een minimaal afvalvolume en veel minder transport. Geheel op maat te bedrukken en voor ambassadeurs al beschikbaar vanaf 9ct.

Ook in ons programma Een liter voor een liter mochten we weer twee nieuwe ambassadeurs verwelkomen: in Engeland levert H-Wash mobiele handwas stations en Van Zelst Automaten spiegelt nu elke consumptie die uit een van hun koffieautomaten komt met evenveel schoon drinkwater in een van onze projecten.

Wij zijn dankbaar naar al onze ambassadeurs: ook in juni maakten we “schoon drinkwater voor iedereen” weer een klein beetje meer bereikbaar. Wij kijken uit naar een mooie zomer: vergeet niet op tijd een waterkoeler te bestellen zodat jij en je collega’s op de heetste dagen kunnen genieten van gekoeld en bruisend water op het werk!

Word jij ook ambassadeur van MADE BLUE?