Volg ons ook op

Terwijl veel mensen twijfelen of en waar ze op vakantie gaan, blijken er nog genoeg mensen hard aan het werk te zijn. Zij werken via MADE BLUE ook aan schoon drinkwater voor iedereen. Hier lees je welke nieuwe ambassadeurs we in juli mochten verwelkomen en wat er nog meer gebeurde.

Kontakt der Kontinenten bestaat uit twee gebouwen. Ooit deden ze dienst als missiehuis en klooster. Vandaag de dag vormen ze samen een conferentiehotel. Met de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook met alle gemakken en faciliteiten van nu én met MADE BLUE water voor alle gasten.

Kontakt der Kontinenten is ambassadeur van MADE BLUE water
Sparcio is ambassadeur van MADE BLUE een liter voor een liter

Ook in ons programma Een liter voor een liter mochten we weer een nieuwe ambassadeurs verwelkomen: Sparcio produceert en verkoopt diverse waterbesparende producten en doneert per online verkocht product 1000 liter schoon drinkwater.

Ondertussen gaat ons werk in ontwikkelingslanden ondanks de Coronacrisis gewoon verder. Zo hebben we weer een aantal belangrijke stappen gezet in Vietnam. Lees hier wat er allemaal bij komt kijken voordat er daadwerkelijk water getapt kan worden. 

Een lokale ingenieur onderzoekt het terrein

Samen met Bunzl ontwikkelde we een herbruikbare waterfles, vooraf gevuld, volledig op maat bedrukt en tegen zeer aantrekkelijke inkoopkosten. Inmiddels hebben we ook het ontwerp voor de MADE BLUE versie binnen. Kijk hier voor al onze oplossingen voor onderweg.

In de horeca mochten we ook drie andere ambassadeurs verwelkomen. Stan & Co serveert vanaf nu in haar restaurant in Utrecht het beste water voor de wereld. Ysbrantsz is een nieuw boutique hotel in Hoorn en gaat gelijk voor een slimme wateroplossing met MADE BLUE. En in Domburg drink je nu gekoeld en bruisend water bij hotel en pannenkoekenhuis Vierwegen!

Klepiérre drinkt vanaf nu 1.000.000 liter water op kantoor. Zij bestelden alvast een waterkoeler van MADE BLUE voor op kantoor en drinken deze hete zomer gekoeld en bruisend water. Vergeet niet om ook op tijd een waterkoeler te bestellen zodat jij en je collega’s op de heetste dagen kunnen genieten van gekoeld en bruisend water op het werk!

Word jij ook ambassadeur van MADE BLUE?