Volg ons ook op

Vorig jaar groeiden we naar meer dan 300 bedrijven die MADE BLUE steunen op weg naar toegang tot schoon drinkwater en hygiëne voor iedereen. Wij kijken er naar uit daar ook dit jaar weer samen de schouders onder te zetten, en de groep ambassadeurs weer verder te laten groeien. Dat gebeurde in de voorbije weken onder anderen met:

Parijs kleurt straks ook weer een beetje meer blauw: het nieuw te openen Accor Tribe hotel kiest voor het beste water voor de wereld… én voor Parijs

Twee nieuwe ambassadeurs onder één dak in Rotterdam: Rotterdam Partners en Brasserie Het Schielandshuis! Brasserie “Schielandshuis” is dé nieuwe ontmoetingsplek in het centrum van Rotterdam en in een historische locatie: het Schielandshuis. Daar huist ook Rotterdam Partners: de organisatie die de stad vooruit brengt en bouwt aan een duurzame groei van de Rotterdamse economie. Daar hoort natuurlijk het beste water voor de wereld… én voor Rotterdam bij 🙂

En ook in Amsterdam omarmden twee nieuwe ambassadeurs samen MADE BLUE: op Schiphol Airport opent de Up To Do Good store met de kenmerkende Made Blue karaffen in het assortiment. Nog snel even dorst lessen voor je de lucht in gaat? Samen met De Koffiesalon geniet je in de Up To Do Good store van het lekkerste water voor de wereld, en ben je vrij een donatie te geven voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater elders op aarde.

Parijs kleurt straks ook weer een beetje meer blauw: het nieuw te openen Accor Tribe hotel kiest voor het beste water voor de wereld… én voor Parijs. En het ziet er naar uit dat we nog heel wat groter groeien in Frankrijk.

We blijven nog even in Frankrijk: Castalie is onze nieuwste partner in EEN LITER VOOR EEN LITER. Met al 7,5 miljoen liter schoon drinkwater samen beschikbaar gemaakt, krijgt het partnerschap een vliegende start. Maar er zit meer aan te komen: Castalie gaat mee met de MADE BLUE Impact Journey naar Ethiopië, en verderop in 2020 volgt meer nieuws vanuit deze samenwerking!

Word jij ook ambassadeur van MADE BLUE?

Help je ons in 2020 mee op weg naar toegang tot schoon drinkwater voor iedereen?