Volg ons ook op

IZY Bottles doet er alles aan om een verschil te maken in de vermindering van het gebruik van slecht afbreekbare producten! Vanaf nu betekent dat ook dat elke fles zorgt voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater via MADE BLUE.

IZY Bottles maakt hoogwaardige thermosflessen van dubbelwandig roestvrijstaal in diverse ontwerpen zoals een collectie i.s.m JustDiggit. De flessen van 375, 500 of 750 ml houden je drankje 12 uur warm of 24 uur koud op een heel stijlvolle manier. Er is ook een speciale kids collectie.

Laat daarom je plastic flesjes staan en stap over op de herbruikbare thermosflessen van IZY Bottles. Ze zijn 100% recyclebaar, CO2-neutraal en zorgen voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater.

Kies uit de zeer diverse ontwerpen of laat ze bedrukken of graveren

Wanneer je een IZY Bottle aanschaft ben je op drie verschillende manieren milieu vriendelijk!

1. Doordat IZY Bottles zijn CO2 uitstoot compenseert met het terugplanten van bomen in Ethiopië, zijn de flessen 100% CO2 neutraal!

2. Elke keer wanneer je je IZY Bottle opnieuw vult bespaar je 80 gram CO2 ten opzichte van een drankje uit een plastic flesje!

3. IZY Bottles is ambassadeur van MADE BLUE en doneert voor elke verkochte fles 1000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Er bestaat een product dat we gratis en onbeperkt thuis kunnen krijgen, maar toch voor het tweeduizendvoudige van de prijs in de supermarkt willen kopen: water in een fles.

Wil je nog meer mooie voorbeelden zien van duurzame (herbruikbare) waterflessen zoals de flessen van Retulp, Bottle Up of de Pop-up Cup? Kijk dan nu op onze pagina TO GO.

MEER WETEN?

Neem contact op of bel +31 70 89 19 492

Wil je ook bijdragen aan een duurzamere wereld met toegang tot schoon drinkwater voor iedereen?