Hoe werkt het?

het beste water voor je gasten, je zaak en de wereld

Bronwater is feitelijk niets anders dan leidingwater dat elders in een fles is gestopt. De kwaliteit is dus hetzelfde (of zelfs minder) dan kraanwater maar er komt wel een heleboel transport aan te pas. Lees hier meer over het verschil tussen kraanwater, bronwater en mineraalwater.

Om zelf bronwater te maken heb je eigenlijk alleen flessen nodig en een kraan. Wil je echter gekoeld en bruisend water kunnen aanbieden dan heb je daarvoor een waterkoeler (watermachine) nodig. Deze koeler koelt niet alleen het water dat uit de leiding/kraan komt, maar voegt er ook koolzuur aan toe om bruisend water te maken. Desgewenst wordt er ook een filter geplaatst om hele kleine deeltjes uit het water te filteren. 

Altijd een passende oplossing

De waterkoeler kan worden aangesloten op een wateraansluiting zoals je die kent voor de vaatwasser of wasmachine. Er bestaan onderbouw waterkoelers die je aansluit op een taptoren (bestaand of nieuw), tafelmodel koelers voor op het werkblad en vrijstaande modellen.

Afhankelijk van hoeveel water je per uur en op piekmomenten wilt kunnen tappen bieden wij een koeler aan met een bepaalde capaciteit. Een waterkoeler neemt relatief weinig ruimte in beslag en je bent verlost van al je kratten bronwater dus er is altijd een passende oplossing.

Plaatsing tafelmodel

In deze video zie je hoe een tafelmodel waterkoeler wordt aangesloten in ingesteld. In dit geval staat deze op een zuil maar een tafelmodel kan natuurlijk ook op een werkblad worden geplaatst. 

In onze plaatsingsvoorwaarden lees je wat er nodig is om een waterkoeler te kunnen plaatsen.

Onderbouw waterkoeler

Een waterkoeler onder het werkblad kan natuurlijk ook. In dat geval plaatsen we een taptoren op het werkblad of sluiten we een bestaande taptoren aan. In de video hieronder zie je hoe we dat doen. De taptoren in deze video is een versie met portion control tegen meerprijs. 

Service en onderhoud inclusief

Om zeker te weten dat de waterkoeler het lekkerste water blijft geven, moet er eens per jaar onderhoud plaatsvinden. Daarbij wordt ook het optionele filterpatroon gewisseld. Natuurlijk wil je een eventuele storing ook zo snel mogelijk verholpen hebben. Heb je een waterkoeler van MADE BLUE in bruikleen dat is dat allemaal geregeld en het zit al in het maandbedrag. 

Stijlvol glaswerk

Om het water mooi te presenteren bieden wij verschillende flessen en karaffen aan met onze kenmerkende opdruk. Hiermee ervaren de gasten een tafelwater van hoge kwaliteit in degelijk glaswerk. Wij hebben standaard flessen van 0,7 en 0,35 liter op voorraad en karaffen van 1,0 of 0,5 liter.

Je kunt ons glaswerk voorzien van je eigen logo of kiezen voor een opdruk geheel in eigen stijl. Bekijk hieronder diverse voorbeelden van onze ambassadeurs.

Wil je liever je eigen glaswerk gebruiken of een ander type fles of karaf bestellen? Ook dat kan, neem daarvoor contact met ons op.

 

 

De kenmerkende MADE BLUE fles van 0,7 liter

De drie meest gestelde vragen

Klik om verder te lezen

Wie doen er al mee?

En hoe werkt het voor ze?

Wat kost het?

En wat levert het op!

Hoe worden de liters gerealiseerd?

En hoe werkt de stichting?
Neem contact met mij op
Vul dit formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op