Ambassadeurs

Waar vind je MADE BLUE?

Je vindt ons water al op meer dan 300 plekken in Nederland, België, Duitsland en zelfs op Curacao.
Klik op de kaart om te zien waar bij jou in de buurt MADE BLUE op de menukaart staat.

Voorbeelden

MADE BLUE werkt voor sterrenchefs, strandtenten, welnesscentra, ketens, hotels en voor jou! 
Klik op de ambassadeurs hieronder om te zien hoe het voor ze werkt.

Eetvilla van den Brink

“Ons familiebedrijf gaat over van generatie op generatie. Nu wij zelf kinderen hebben denken we toch wat meer aan wat we kunnen doen om duurzamer om te werken en daar past MADE BLUE perfect bij.”

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

“Wij krijgen veel positieve feedback van de gasten maar ook van het team. We zijn trots op wat we inmiddels al bereikt hebben samen.”

PESCA

“Wij hebben voor MADE BLUE gekozen omdat we milieu-bewust bezig willen zijn en aan non-food waste doen. We hebben nu veel minder afval en ook minder logistiek.”

’t Misverstant

“Ik zou het iedereen aanraden: je hoeft geen investering te doen, je zit niet vast aan een wurgcontract, je betaalt een eerlijke literprijs en je hebt een mooie branding met je eigen flessen.”

Beachclub BIRDS

“Wij willen sociaal ondernemen op een manier dat niet alleen het goede doel er beter van wordt maar ook onze gasten. Het is supertof om te zien hoe onze gasten reageren op de manier waarop zij bijdragen aan een betere wereld.”

QO Amsterdam

“Wij zijn in Nederland ontzettend rijk met ons drinkwater. Dat zie je maar weinig in de wereld. Om daar een steentje aan bij te dragen en om onze gasten daarvan bewust te maken werken we graag met MADE BLUE op onze hotelkamers.”

Héroine Rotterdam – Restaurant & Bar

“Het heeft voor ons als ondernemers bijna geen moeite gekost om te kunnen starten met MADE BLUE. Er is een tap geïnstalleerd en er zijn karaffen en flessen geleverd en toen konden we van start.”

’t Zusje

“Je ziet dat de gasten getriggerd worden door de boodschap die op de fles staat ‘Dit is 700 liter water’. De gasten zijn altijd blij verrast dat ze door de aankoop van MADE BLUE water zo eenvoudig kunnen bijdragen aan een betere wereld.”

De drie meest gestelde vragen

Klik om verder te lezen

Hoe werkt het?

En hoe werkt een waterkoeler?

Wat kost het?

En wat levert het op!

Hoe worden de liters gerealiseerd?

En hoe weet ik dat zeker?
Neem contact met mij op
Vul dit formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op