Creëer meer beleving rondom tafelwater

MADE BLUE op de kaart is het vertellen waard

Schoon drinkwater voor iedereen: dat is onze missie. Daarom maken wij water van water: voor elke liter MADE BLUE tafelwater die in de horeca wordt geserveerd, realiseren wij 1.000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Maar hoe vertel je dit aan de gasten in jouw horecazaak? Wij laten je zien hoe anderen dat doen!

De menukaart

’t Zusje zet MADE BLUE op de kaart middels een verhaal. Dat vinden wij natuurlijk super gaaf! Maar mocht je iets minder ruimte hebben op de kaart, dan kan het ook korter. Bekijk hier de voorbeelden!

Flessenhangers

Onlangs introduceerden wij onze nieuwe flessenhangers. Deze flessenhangers bevatten een QR-code, waarmee gasten heel eenvoudig extra liters kunnen doneren. Zo vertel je het verhaal van MADE BLUE en maak je samen met je gasten nog meer impact!

Flessenhangers met QR-code - MADE BLUE - horeca - tafelwater, water, bronwater, mineraalwater

Andere communicatiematerialen

Verder kunnen we je natuurlijk ook nog voorzien van allerlei andere communicatiematerialen. Denk bijvoorbeeld aan posters, stickers, kaartjes voor bij de rekening. Uiteraard helemaal gratis!

Of doe eens iets anders met water ...

Heb je al eens nagedacht over limonades op de kaart? Onze ambassadeur Stadscafé Amersfoort in ieder geval wel! Met de siropen van Walden maak je niet alleen een heerlijke dorstlesser, maar realiseer je ook nog eens voor elke fles 100 liter schoon drinkwater voor ontwikkelingslanden extra. Meer weten?

MADE BLUE Stadscafé Amersfoort

Related Posts

Onze waterkoelers voor op kantoor in een nieuw jasje!

Onze waterkoelers hebben een nieuw uiterlijk! Naast MADE BLUE blauw bieden we nu ook bestickering met foto’s van onze waterprojecten. Een mooi visitekaartje voor je zaak!

Meer kans op een horeca EKO-keurmerk met MADE BLUE tafelwater

Stichting EKO erkent MADE BLUE als een onderdeel van een doordacht duurzaamheidsbeleid. MADE BLUE ambassadeurs vergroten dus hun kans op een EKO-keurmerk voor hun zaak!

We doneerden al €1.000.000!

Big blue news: sinds onze start in 2014 hebben we al €1 miljoen gedoneerd aan ontwikkelingslanden. En we hebben nog meer nieuws: we gaan op reis!
2 Responses
 1. Tuyet truong ngo

  Goedendag,

  Ik zou graag meer informatie willen, bijvoorbeeld wat is de prijs die d consumenten moeten betalen voor een fles water?

  Met vriendelijke groeten,

  Tuyet truong ngo
  StreetWay restaurant
  Leiden
  0623005357

  1. Beste Tuyet,

   Excuses voor de late reactie. We zijn niet zo gewend dat mensen reageren op berichten op de site. Meestal mailen ze ons of vullen het contactformulier in.

   Wij adviseren om de prijs per fles voor consumenten iets onder die van bronwater te houden. Doordat je bij ons goedkoper inkoopt behoudt je dan zeker je marge en de gast is ook tevreden. Overigens is de beleving hetzelfde als bij bronwater dus de gast ervaart gewoon de kwaliteit die hij verwacht.

   Als je het interessant vindt, laat ik onze accountmanager graag even met je bellen om meer te vertellen.

   Hartelijke groet, Frank van der Tang

Leave a Reply