Volg ons ook op
Creëer meer beleving rondom tafelwater

MADE BLUE op de kaart is het vertellen waard

Schoon drinkwater voor iedereen: dat is onze missie. Daarom maken wij water van water: voor elke liter MADE BLUE tafelwater die in de horeca wordt geserveerd, realiseren wij 1.000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Maar hoe vertel je dit aan de gasten in jouw horecazaak? Wij laten je zien hoe anderen dat doen!

De menukaart

’t Zusje zet MADE BLUE op de kaart middels een verhaal. Dat vinden wij natuurlijk super gaaf! Maar mocht je iets minder ruimte hebben op de kaart, dan kan het ook korter. Bekijk hier de voorbeelden!

Flessenhangers

Onlangs introduceerden wij onze nieuwe flessenhangers. Deze flessenhangers bevatten een QR-code, waarmee gasten heel eenvoudig extra liters kunnen doneren. Zo vertel je het verhaal van MADE BLUE en maak je samen met je gasten nog meer impact!

Flessenhangers met QR-code - MADE BLUE - horeca - tafelwater, water, bronwater, mineraalwater

Andere communicatiematerialen

Verder kunnen we je natuurlijk ook nog voorzien van allerlei andere communicatiematerialen. Denk bijvoorbeeld aan posters, stickers, kaartjes voor bij de rekening. Uiteraard helemaal gratis!

Of doe eens iets anders met water ...

Heb je al eens nagedacht over limonades op de kaart? Onze ambassadeur Stadscafé Amersfoort in ieder geval wel! Met de siropen van Walden maak je niet alleen een heerlijke dorstlesser, maar realiseer je ook nog eens voor elke fles 100 liter schoon drinkwater voor ontwikkelingslanden extra. Meer weten?

MADE BLUE Stadscafé Amersfoort