Februari neemt MADE BLUE verder mee in haar reis rond de wereld: met deze maand onder andere een nieuwe ambassadeur op Curacao en een stukje Parijs in Nederland: l’Oréal Paris Made Blue!

wij zorgen er voor dat al het water wat in het kantoorgebouw wordt gebruikt, ook weer beschikbaar wordt gemaakt als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden

Met vorige maand twee nieuwe deelnemers uit Parijs, halen we ‘Parijs’ deze maand naar huis: l’Oréal geniet voortaan van het beste water voor de wereld op haar kantoor in Hoofddorp. Plat, bruisend en zelfs heet water op elke verdieping… en met een donatie van 11 miljoen liter schoon drinkwater zorgen wij er samen voor dat al het water wat in het kantoorgebouw wordt gebruikt, ook weer beschikbaar wordt gemaakt als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden: een liter voor een liter!

LOREAL

Ook in de horeca in Nederland verwelkomen we weer nieuwe ambassadeurs: veel dank naar Restaurant Bavoort in Leusden en Galerie POP in Domburg voor jullie vertrouwen en support: samen kleuren we de wereld blauw!

De South-East locatie van de Internationale School in Amsterdam kiest ook voor MADE BLUE WATER voor alle leraren en leerlingen. Veel water drinken is belangrijk, zeker op scholen en als alternatief voor frisdranken. Lekker koud en als je wil bruisend: dat is goed voor iedereen… en met MADE BLUE ook voor duizenden kinderen op scholen in ontwikkelingslanden.

Natte februarimaand? Niet op Curaçao, daar geniet je voortaan van lekker koud en bruisend MADE BLUE WATER in de zon bij De Gouverneur. In Curaçao zijn we op steeds meer locaties te vinden, natuurlijk heel trots nu ook De Gouverneur als ambassadeur mee te mogen nemen in onze missie.

Word jij ook ambassadeur van MADE BLUE?

Hopelijk mag de horeca binnenkort weer een beetje open: dat wensen we al onze ambassadeurs van harte toe, en met natuurlijk ondersteuning waar mogelijk: samen maken we de wereld beter!