Volg ons ook op

Wat kost het om mee te doen?

en wat krijg je ervoor terug?

Wij doen onze ambassadeurs een harde belofte: elke donatie van 30 cent levert gegarandeerd 1.000 liter schoon drinkwater op in ontwikkelingslanden. We vragen elke ambassadeur om minimaal 1.000.000 liter per jaar te doneren. Minder kan natuurlijk ook, maar dan via onze online donatiepagina.

Samen bekijken we welk product, welke dienst of welk deel van je organisatie je wilt koppelen aan onze waterprojecten. Het kan ook zijn dat je alleen voor een specifieke klantengroep het water wilt spiegelen, daarin ben je vrij.

Dan berekenen we de bijbehorende waterbesparing of het waterverbruik om te spiegelen en de donatie die daarbij hoort. We zijn daarbij zo transparant mogelijk over hoe die donatie besteed wordt. 

30 CENT = 1.000 LITER

Voorbeelden

Van hoe een liter voor een liter toegepast kan worden

Product

i-team global berekent de waterbesparing van haar schoonmaak machines t.o.v. de emmer en dweil en doneert die liters aan MADE BLUE

Lees verder...

Dienst

Ambius verzorgt projectbeplanting bij kantoororganisaties en spiegelt al het water dat daarbij gebruikt wordt met investeringen in onze waterprojecten.

Lees verder...

Per klant

i-did maakt fantastische producten van gerecyclede stoffen en bespaart daarmee heel veel water. De klant krijgt de keuze om dit water door te geven aan projecten van MADE BLUE.

Lees verder...

Organisatie

Vreugdenhil Dairy Foods maakt melkpoeder op basis van verse Nederlandse melk. Daar wordt heel wat water bij verdampt en dat wordt weer beschikbaar gesteld in landen waar dat hard nodig is.

Lees verder...

Hoe wordt het geld besteed?

EERST SCHOON DRINKWATER

20 cent voor de projecten

Van de 30 cent per 1.000 liter wordt direct 20 cent apart gehouden om te investeren in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Met het geld boren we bijvoorbeeld naar water (op grote diepte), leggen pijpleidingen aan en installeren watertanks en tappunten. In alle gevallen leveren wij meetbaar schoon drinkwater op die plekken op aarde waar dat het meest nodig is. 

Klik om hier meer over te lezen.

DAN IMPACT VERGROTEN

De rest voor meer impact

Met het overige deel van de donatie vragen we aandacht voor toegang tot drinkwater, initiëren we nieuwe projecten en innovatieve technieken en dekken we overige kosten, zoals administratie en werving. Zo groeit onze impact steeds verder!

Klik om hier meer over te lezen…

ZO EFFICIENT MOGELIJK

Met een bestedingsplafond

Vanaf een donatie van 25 miljoen liter per jaar wordt iedere extra ontvangen euro alleen nog maar volledig besteed aan het opleveren van meer schoon drinkwater. Bovendien werken wij Lean & Mean zonder kantoor en met een klein team.

Klik om te lezen hoe dit precies werkt…

Wat krijg ik ervoor terug?

Is er een return on investment?

Landingspagina

Je krijgt een mooie plek op onze website en we helpen je graag met beelden, logo’s en voorbeeld teksten voor je eigen media.

Voorbeelden van anderen...

Certificaat

Wij reiken certificaten uit voor de ontvangen donaties zodat je die kunt gebruiken in offerte trajecten en andere communicatie.

Hoe ziet dat eruit?

Film of animatie

We helpen je graag met een mooie infographic, video of animatie voor je interne en externe communicatie. Vaak kan dat gratis.

Bekijk hier de voorbeelden...

Impact

Meer dan 300 bedrijven in Nederland en Europa werken al samen met ons aan schoon drinkwater voor iedereen. 

Wie doen er al mee?

AMBASSADEURS BIJDRAGE

Wij ondersteunen zoveel mogelijk in de communicatie zodat elke ambassadeur, groot of klein, optimaal gebruik kan maken van de kracht van MADE BLUE. Zo bieden we:

  • online communicatie materialen (beelden, teksten, logo’s);
  • advies en ondersteuning bij implementatie van ‘een liter voor een liter’;
  • ondersteuning bij communicatie over gerealiseerde impact;
  • jaarlijkse certificaten met vermelding van de gerealiseerde liters;
  • subcertificaten voor relaties van ambassadeurs;
  • regelmatige updates inzake de gegenereerde impact elders op aarde;
  • vermelding op de MADE BLUE website;

Hiervoor vragen wij bij elke ambassadeur een vaste bijdrage per maand bovenop de 30 cent per 1000 liter. Extra kosten voor drukwerk, maatwerk of bijvoorbeeld extern geproduceerde video’s zijn voor rekening van de ambassadeur.

Meest gestelde vragen

Over een liter voor een liter

Hoe maken jullie de liters beschikbaar?

En waar doen jullie dat?

Klik om verder te lezen

Wie doen er al mee?

En hoe doneren zij?

Klik om verder te lezen

Wat kost het om mee te doen?

En wat krijg ik ervoor terug?

Klik om verder te lezen

Hoe communiceren anderen hierover?

En wat kan ik voor mijn klanten doen?

Klik om verder te lezen

OOK AMBASSADEUR WORDEN?

Vul dan snel ons contactformulier in of bel naar 070 89 19 492