Volg ons ook op

We sluiten een vreemd jaar af met een maand vol goede berichten over bijvoorbeeld ADO Den Haag, toiletunits en Het Palace Hotel. Je leest er alles over in deze update over de afgelopen maand december.

Ondanks de lockdown sluiten zich steeds meer horeca ondernemers aan bij Made Blue. Zodra het weer mag gaat ook ADO Den Haag water serveren in de mooiste flessen van Nederland. Een primeur voor Made Blue.

Loovio by CWS is de enige marktaanbieder voor sanitaire ruimtes die de hele waardeketen aanbiedt: eigen dispensersystemen gecombineerd met een complete outsourcingdienst. Van het centraal station tot winkelcentra, metrostations en servicestations: CWS neemt het onderhoud en de exploitatie uit handen.

Samen met Loovio zijn we in december een pilot gestart om bezoekers van toiletunits in de markthal Rotterdam en op Zuidplein op te roepen om contactloos te doneren via een QR-code: €0,65 is al voldoende om een kind elders op aarde een jaar te voorzien van toegang tot schoon water en hygiëne. De eerste signalen zijn goed, zelfs ondanks de lockdown: mensen zijn graag bereid een bijdrage te doen en doneren vaak meer dan gevraagd. 

In misschien wel het mooiste hotel van Noordwijk vindt momenteel een restyling plaats. Daar kan het beste water voor de wereld natuurlijk niet ontbreken. Palace Hotel kiest daarbij voor een mooie maatwerk opdruk op basis van hun nieuwe logo.

Interclean is de grootste schoonmaakvakbeurs van de wereld en vindt elke 2 jaar plaats in de RAI. Dit jaar werd dat een online editie en wij mochten een mooie sessie begeleiden vanuit de studio van i-team. Heb je het gemist? Kijk dan hier naar de video.

Het is al drie jaar een mooie traditie: Kings of Indigo kiest niet voor black friday maar voor blue friday. Geen grote kortingen maar een grote bijdrage voor elke verkochte jeans. Dit jaar was het resultaat maar liefst 16.100.000 liter schoon drinkwater. Dat betekent toegang tot veilig water voor minimaal 220 mensen. De totaalstand staat nu zelfs al boven de 30 miljoen liter!

Heb je tijdens de feestdagen een cadeaubon gekregen die je nog mag besteden? Denk dan eens aan een van onze ambassadeurs. Zo koop je wat leuks voor jezelf en heel veel water voor iemand die het hard nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan:

Er is weer een kwartaal / jaar voorbij en dus is het voor ons tijd om te inventariseren hoeveel liter schoon drinkwater we namens onze ambassadeurs mogen realiseren. Geef jij altijd zelf je liters door, doe dat dan nu gelijk via email dan kunnen wij zo snel mogelijk de balans opmaken.

Als jouw horeca zaak of jouw kantoor gesloten is, dan kan het handig zijn om de waterkoeler even uit te zetten. Dat kan redelijk eenvoudig, maar er zijn een paar aandachtspunten. Onze installatiepartner MERKKwater maakte daarvoor een overzichtelijk stappenplan. Die kun je hier downloaden.

Wil je ook meewerken aan schoon drinkwater voor iedereen op een manier die bij jou past?

Januari wordt voor ons een mooie maand. We staan op het punt om een enorm nieuw project te starten samen met Amref en onze Franse partner Castalie. Blijf ons volgen op Facebook of LinkedIn om als eerste te horen wat we gaan doen.