De reis voor de reis – Vlog 2 – Amref Flying Doctors vertelt

De reis voor de reis

Amref vertelt over het reisprogramma

Nog 47 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Wij kijken er ontzettend naar uit om onze ambassadeurs te laten zien waar en hoe wij hun donaties besteden.

Om de voorpret te verhogen, nemen we je graag mee op onze reis voor de reis. Al eerder maakten we een vlog tijdens ons teamweekend in de Ardennen, waarbij Machiel en Frank vertelden over hun ervaringen in Afrika. Deze keer gingen we langs bij Hester van Amref Flying Doctors om meer te horen over het reisprogramma.

Ben jij ambassadeur van MADE BLUE en wil je mee op reis

Related Posts

MADE BLUE - Dag 2 - Impactreis Ethiopië - Foto: Anne Harteman

Bekijk hier de foto’s van de impactreis naar Ethiopië!

Afgelopen maand waren we in Ethiopië met enkele van onze ambassadeurs. Daar lieten wij hen zien hoe hun donaties worden besteed in de waterprojecten in de sloppenwijken van Addis Ababa. Bekijk hier de foto’s!
Kajiado Kenia Amref Flying Doctors - MADE BLUE

Volg ons op social media!

Nog één week en dan vliegen we met onze ambassadeurs naar Ethiopië. Daar laten we hen zien hoe hun donaties worden besteed. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!
MADE BLUE - impactreis 2020 - Ethiopië - Vlog

De reis voor de reis – Vlog 3 – Hotel QO Amsterdam

Nog 21 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Om de voorpret te verhogen, vloggen we over onze reis voor de reis. Deze keer waren we bij QO Amsterdam waar ze twee tickets verlootten onder de medewerkers voor een ticket naar Ethiopië.

Dit is hoe wij werken aan schoon drinkwater voor iedereen

Als je ons al een tijdje volgt, dan weet je dat wij werken aan een heldere missie: schoon drinkwater voor iedereen. Dat doen wij in hechte samenwerking met onze implementerende partners Amref Flying Doctors, Simavi en World Vision. Wij kiezen er bewust voor om niet telkens het wiel opnieuw uit...

Leave a Reply