De reis voor de reis – Vlog 2 – Amref Flying Doctors vertelt

De reis voor de reis

Amref vertelt over het reisprogramma

Nog 47 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Wij kijken er ontzettend naar uit om onze ambassadeurs te laten zien waar en hoe wij hun donaties besteden.

Om de voorpret te verhogen, nemen we je graag mee op onze reis voor de reis. Al eerder maakten we een vlog tijdens ons teamweekend in de Ardennen, waarbij Machiel en Frank vertelden over hun ervaringen in Afrika. Deze keer gingen we langs bij Hester van Amref Flying Doctors om meer te horen over het reisprogramma.

Ben jij ambassadeur van MADE BLUE en wil je mee op reis

Related Posts

Dit is hoe wij werken aan schoon drinkwater voor iedereen

Als je ons al een tijdje volgt, dan weet je dat wij werken aan een heldere missie: schoon drinkwater voor iedereen. Dat doen wij in hechte samenwerking met onze implementerende partners Amref Flying Doctors, Simavi en World Vision. Wij kiezen...

Nieuw waterproject in Vietnam

Al eerder lieten we via social media weten dat we bezig waren met het opstarten van een schoon drinkwaterproject in Vietnam. In oktober is het gelukt: samen met onze partner World Vision zijn we gestart met een waterproject in Dien Quang, gelegen in...

De reis voor de reis – vlog 1

Nog 90 nachtjes slapen en dan is het zo ver: de impactreis! In februari 2020 nemen wij onze ambassadeurs mee naar één van onze waterprojecten in Ethiopië om hen te laten zien waar en hoe hun donaties worden besteed.

Leave a Reply