De reis voor de reis – vlog 1

De reis voor de reis

Wat ga je zien?

Nog 90 nachtjes slapen en dan is het zo ver: de impactreis! In februari 2020 nemen wij onze ambassadeurs mee naar één van onze waterprojecten in Ethiopië om hen te laten zien waar en hoe hun donaties worden besteed. 

Om de voorpret een beetje te verhogen, nemen wij je mee op onze reis voor de reis. Zo gaan we nog langs bij Amref Flyring Doctors om meer te weten te komen over het reisprogramma en zullen we de ambassadeurs die zich al hebben aangemeld interviewen over hun verwachtingen van de reis.

Bekijk nu onze eerste vlog – opgenomen tijdens ons teamweekend in de Ardennen – waarin Machiel en Frank je meer vertellen over wat je kan verwachten van de reis!

Ben je ambassadeur van MADE BLUE en wil je mee op reis?

Related Posts

Volg ons op social media!

Nog één week en dan vliegen we met onze ambassadeurs naar Ethiopië. Daar laten we hen zien hoe hun donaties worden besteed. Volg ons op social media en blijf op de hoogte!

De reis voor de reis – Vlog 3 – Hotel QO Amsterdam

Nog 21 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Om de voorpret te verhogen, vloggen we over onze reis voor de reis. Deze keer waren we bij QO Amsterdam waar ze twee tickets verlootten onder de medewerkers voor een ticket naar Ethiopië.

De reis voor de reis – Vlog 2 – Amref Flying Doctors vertelt

Nog 47 nachtjes slapen en dan gaan we op reis naar Ethiopië! Om de voorpret te verhogen, vloggen we over onze reis voor de reis. Deze keer gingen we langs bij Hester van Amref Flying Doctors om meer te horen over het reisprogramma.

Leave a Reply