Volg ons ook op

De zomer in Nederland lijkt toch echt ten einde en bijna iedereen is weer hard aan het werk. Wij mochten gelijk weer een aantal nieuwe ambassadeurs verwelkomen en ontvingen deze maand een mooie update van een oud project. En wist je dat we nu zelfs in Zuid-Korea te vinden zijn? Je leest het hieronder.

Boca Bar & Kitchen is inmiddels een begrip in Houten. Lekker lunchen, borrelen of een diner met collega’s of vrienden. Boca biedt de ideale mix van borrel en eten. Vanaf nu staat MADE BLUE water ook op de kaart en zorgt elke fles voor 1000 keer zoveel schoon drinkwater.

Boca Bar & Kitchen is ambassadeur van MADE BLUE en doneert schoon drinkwater via het water op tafel
Stadsherberg Alphen aan den Rijn is ambassadeur van MADE BLUE en doneert schoon drinkwater via het water op tafel

In Alphen aan den Rijn wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe boutique hotel: de Stadsherberg. Over een paar weken gaan ze open en staat het water klaar op de kamer in flessen met een unieke opdruk. Wij kunnen niet wachten.

Terwijl we hard werken aan onze projecten in Ethiopië, Tanzania en Vietnam kijken we ook hoe het gaat met onze afgeronde projecten. Deze maand ontvingen we een mooie update uit Dembiya, Ethiopie, via uitvoerend partner World Vision. Je leest de update hier…

De Gespleten Arent in Middelburg doneerde al meer dan 3 miljoen liter schoon drinkwater.

We mochten in augustus ook De Gespleten Arent in Middelburg verrassen met een cheque van 3.744.000 liter. Deze horeca ambassadeur realiseerde dus al schoon drinkwater voor 51 mensen.

En ook Lungo Mare in Vlissingen realiseerde maar liefst 6.250.050 liter schoon drinkwater. Daarmee krijgen niet alleen 85 mensen schoon drinkwater maar hebben ze ook al 85 ton CO2 bespaard!

Vlissingen doneerde al meer dan 6 miljoen liter schoon drinkwater via MADE BLUE
Arion International MADE BLUE meterstand

In augustus was ook de World Water Week. Arion International zag dat als mooie gelegenheid om haar eigen meterstand bekend te maken. Inmiddels hebben zij al bijna 28 miljoen liter schoon drinkwater gerealiseerd. Dat betekent schoon drinkwater voor minimaal 380 mensen voor zeker 10 jaar of langer.

Wist je dat we nu ook wereldberoemd zijn in Zuid-Korea? Dit dankzij Smixin. Zij waren zo aardig om ons een mooie plek te geven op hun bestelbussen aldaar. 

Help mee met onze missie: schoon drinkwater voor iedereen! Vanaf nu kun je op onze site ook zelf bepalen hoeveel liter schoon drinkwater je wilt realiseren. Zo kun je ook als particulier of klein bedrijf je waterverbruik of besparing spiegelen. Kijk maar eens hier…

Wil jij ook CO2 besparen terwijl je mensen toegang geeft tot schoon drinkwater?