Volg ons ook op

Terwijl het lijkt alsof Corona nog even bij ons blijft blikken we graag terug op de voorbije maand. Samen met onze ambassadeurs blijven we ons uiterste best doen toegang tot hygiëne en schoon drinkwater mogelijk te maken voor iedereen op aarde. Dat kunnen we niet alleen, de afgelopen weken kregen we versterking van betrokken partijen zoals:

genieten van het beste water voor de wereld met een adembenemend uitzicht over het Werelderfgoed de Waddenzee

…in Dubaï: daar is IBV aangesloten als ambassadeur van MADE BLUE. IBV importeert duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van warmte & koude en water. Het water wat door deze oplossingen wordt bespaard, maakt MADE BLUE namens IBV beschikbaar als schoon drinkwater in ontwikkelingslanden: een liter voor een liter. De samenwerking met IBV gaat nog veel verder, daarover berichten we binnenkort: stay tuned!

IBV

Kok Holverda van restaurant Puur in Leiden werkt – hoe kan het ook anders – met pure en eerlijke producten, die op verantwoorde wijze geproduceerd worden. Met oog voor dier en natuur. Van Limburgs kloostervarken tot ijs van professor Grunschnabel. En nu dus te genieten met een heerlijke fles MADE BLUE WATER op tafel, en met iedere fles 1.000 keer zoveel schoon drinkwater elders op aarde!

Hopelijk komt er snel weer zicht op het openen van de stranden en paviljoens. Zodra dat weer mag geniet je ook aan zee weer op meer plekken van MADE BLUE WATER, bijvoorbeeld bij Manta aan het Zwarte Pad in Scheveningen of bij havenpaviljoen De Dining in Vlieland: genieten van het beste water voor de wereld met een adembenemend uitzicht over het Werelderfgoed de Waddenzee.

Weg van het strand, maar ook weg van de stad? Dan moet je in Haarlem zijn, bij Hotel Lion d’Or welteverstaan: eten, drinken, vergaderen… en met de (huur)fiets naar het strand, misschien krijg je wel een fles water mee voor onderweg :-). Sinds 1839 een begrip in Haarlem en omstreken, en sinds 2020 ook met MADE BLUE WATER op de kaart!

Lion d'Or

Word jij ook ambassadeur van MADE BLUE?

Hopelijk mag de horeca binnenkort weer een beetje open: dat wensen we al onze ambassadeurs van harte toe, en met natuurlijk ondersteuning waar mogelijk: samen maken we de wereld beter!