Westerveld
Made Blue

Schoonmaakbedrijf Westerveld bespaart veel water bij haar klanten door innovatieve schoonmaak technieken. De klant kan ervoor kiezen om dit water via Made Blue om te zetten in schoon drinkwater.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2016

Westerveld is ambassadeur sinds 2016

Over Westerveld

Vanuit het hoofdkantoor in Hilversum stuurt Westerveld het dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud aan voor zo’n 300 opdrachtgevers die voornamelijk in de Randstad gehuisvest zijn. Westerveld biedt opdrachtgevers de optie om alle bespaarde liters water tijdens haar schoonmaakwerkzaamheden te spiegelen via MADE BLUE. Dat is 20 liter per uur en dat is evenveel als iemand in een ontwikkelingsland minimaal nodig heeft per dag.

Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en daarom werken we voortdurend aan nieuwe technieken om water te besparen. Het is dan extra mooi dat we de bespaarde liters weer terug kunnen geven via Made Blue.

Rick Dillema, Directeur

In beeld

Rick Dillema ontvangt van Machiel van Made Blue een cheque naar aanleiding van het bereiken van de mijlpaal van 100.000.000 liter voor alle Vebego-bedrijven samen. Westerveld is een dochteronderneming van Vebego.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Kinran

Omgevingsexperts van Kinran zorgen met elk gewerkt uur voor 300 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

Yask

Yask is een facilitaire dienstverlener binnen de Vebego holding en ondersteunt Made Blue als sinds 2016 door de inzet van haar netwerk en kennis.

Lees meer

Sparcio

Sparcio ontwikkelt innovatieve, waterbesparende oplossingen voor bestaande systemen bij bedrijven en particulieren en doneert schoon drinkwater voor elke online bestelling.

Lees meer

Experiencegift

Experiencegift doneert per gift card schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden via Made Blue, zoals bij de Hotelgift giftcard: 1 cadeaukaart voor 270.000 hotels wereldwijd.

Lees meer