This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Westerveld

Westerveld
Made Blue

Schoonmaakbedrijf Westerveld bespaart veel water bij haar klanten door innovatieve schoonmaak technieken. De klant kan ervoor kiezen om dit water via Made Blue om te zetten in schoon drinkwater.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2016

Westerveld is ambassadeur sinds 2016

Over Westerveld

Vanuit het hoofdkantoor in Hilversum stuurt Westerveld het dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud aan voor zo’n 300 opdrachtgevers die voornamelijk in de Randstad gehuisvest zijn. Westerveld biedt opdrachtgevers de optie om alle bespaarde liters water tijdens haar schoonmaakwerkzaamheden te spiegelen via MADE BLUE. Dat is 20 liter per uur en dat is evenveel als iemand in een ontwikkelingsland minimaal nodig heeft per dag.

Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en daarom werken we voortdurend aan nieuwe technieken om water te besparen. Het is dan extra mooi dat we de bespaarde liters weer terug kunnen geven via Made Blue.

Rick Dillema, Directeur

In beeld

Rick Dillema ontvangt van Machiel van Made Blue een cheque naar aanleiding van het bereiken van de mijlpaal van 100.000.000 liter voor alle Vebego-bedrijven samen. Westerveld is een dochteronderneming van Vebego.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

EZshine

EZshine produceert wereldwijd pads voor het schoonmaken en polijsten van vloeren. Vanaf nu zorgen elke 5 verkochte pads voor 1000 liter schoon drinkwater.

Lees meer

Noe

Noé Adviesbureau Installatie Techniek ontwerpt en adviseert technische installaties op het gebied van werktuigbouw en elektrotechniek. Voor ieder genomen watermonster draagt Noé bij aan Made Blue.

Lees meer

Experiencegift

Experiencegift doneert per gift card schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden via Made Blue, zoals bij de Hotelgift giftcard: 1 cadeaukaart voor 270.000 hotels wereldwijd.

Lees meer

CSS-schoonmaak

CSS-Schoonmaak bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer