Westerveld

Westerveld
Made Blue

Schoonmaakbedrijf Westerveld bespaart veel water bij haar klanten door innovatieve schoonmaak technieken. De klant kan ervoor kiezen om dit water via Made Blue om te zetten in schoon drinkwater.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2016

Westerveld is ambassadeur sinds 2016

Over Westerveld

Vanuit het hoofdkantoor in Hilversum stuurt Westerveld het dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud aan voor zo’n 300 opdrachtgevers die voornamelijk in de Randstad gehuisvest zijn. Westerveld biedt opdrachtgevers de optie om alle bespaarde liters water tijdens haar schoonmaakwerkzaamheden te spiegelen via MADE BLUE. Dat is 20 liter per uur en dat is evenveel als iemand in een ontwikkelingsland minimaal nodig heeft per dag.

Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten en daarom werken we voortdurend aan nieuwe technieken om water te besparen. Het is dan extra mooi dat we de bespaarde liters weer terug kunnen geven via Made Blue.

Rick Dillema, Directeur

In beeld

Rick Dillema ontvangt van Machiel van Made Blue een cheque naar aanleiding van het bereiken van de mijlpaal van 100.000.000 liter voor alle Vebego-bedrijven samen. Westerveld is een dochteronderneming van Vebego.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Retulp

Retulp is een nieuw Nederlands merk met hippe, herbruikbare producten om plastic te voorkomen. Voor elke verkochte fles of bidon zorgt Retulp voor 1.000 keer zoveel schoon drinkwater.

Lees meer

FoOom

FoOom is een modulair opgebouwde dispenser. De vullingen worden lokaal gevuld en dat bespaart veel water. Dat water wordt gedoneerd via Made Blue.

Lees meer

Small English

Small english is een visual arts & design studio met een webshop vol geïllustreerde producten. Elk verkocht product zorgt voor 2.000 liter drinkwater.

Lees meer

La Trappe

La Trappe is een Nederlands trappistenbier. Samen met Brewdog en Made Blue lanceerde ze een uniek speciaalbier waar duizend keer zoveel water in zat. Maar La Trappe gaat nog verder…

Lees meer