Vermaat Groep

Vermaat Groep
Made Blue

Vermaat Groep is ambassadeur van Made Blue in het programma Een Liter voor Een Liter. Door op Schiphol voor de douane en op kantoren PET-flessen in te zamelen dragen zij bij aan schoon drinkwater.

500

Liter per ingeleverd PET-flesje

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Vermaat Group is ambassadeur sinds 2021

Over Vermaat Groep

Vermaat is in 1978 begonnen als delicatessenwinkel en is – dankzij een no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit – uitgegroeid tot dé specialist in toonaangevende horeca op maat.

Vermaat werkt voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, luchthavens, evenementen en nog veel meer. Zo werken ze ook op Schiphol, voor de douane en op de kantoren.

Om een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf te zijn, hebben wij onszelf doelen gesteld. Deze hebben we vastgelegd in onze Food Vision 2022. Hiermee maken we op elke locatie stap voor stap het verschil. En dat resulteert bijvoorbeeld in een duurzamere bedrijfsvoering waarin de gast nog gezonder kan eten. Zo leveren we met elkaar een positieve bijdrage aan de wereld van eten en drinken.

Directie Vermaat Groep

In beeld

Op Schiphol staan ruim 80 van deze grote statiegeldtonnen waarin reizigers hun lege PET-fles met statiegeld kunnen doneren voor 500 liter schoon drinkwater via Made Blue.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

EasyClean

Easyclean is een schoonmaakbedrijf uit België en werkt zo duurzaam mogelijk. Zo besparen ze onder meer 20 liter water per schoonmaakuur en zetten dat om in schoon drinkwater.

Lees meer

Vebego

Vebego biedt klanten als sinds 2014 de optie om water dat is bespaard om te zetten in schoon drinkwater in via Made Blue.

Lees meer

Brew Monkey

Brew Monkey is marktleider in de verkoop van bierbrouwpakketten voor de startende thuisbrouwer. Elk bierbrouwpakket zorgt voor 500 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Schoonmakend Nederland

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer