This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vebego Facility Solutions

Vebego Facility Solutions
Made Blue

Vebego Facility Solutions is een facilitaire dienstverlener binnen de Vebego Group en ondersteunt Made Blue als sinds 2016 door de inzet van haar netwerk en kennis.

Netwerk

Vebego Facility Solutions ondersteunt met haar netwerk en kennis

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2016

Vebego Facility Solutions is ambassadeur sinds 2016

Over Vebego Facility Solutions

Vebego Facility Solutions regelt al je facilitaire zaken. Van schoonmaak tot catering, van gebouwbeheer tot technisch onderhoud.

Vebego Facility Solutions ondersteunt Made Blue al sinds de vroege jaren met haar kennis en door te verbinden met diverse partijen die later eveneens ambassadeur van Made Blue zijn geworden.

Vebego Facility Solutions is een bedrijf van mensen voor mensen. Ons doel? Samen met ons moederbedrijf Vebego en al onze zusterbedrijven elke dag een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van 10 miljoen mensen! Dat doen we voor, door en met onze medewerkers. Door van betekenis te zijn voor mens en maatschappij. Dát is de impact van ons krachtige collectief! 

In beeld

Vebego Facility Solutions is een dochteronderneming van Vebego Group. Machiel van Made Blue reikt een cheque uit aan Vebego Group naar aanleiding van het bereiken van de mijlpaal van 100.000.000 liter voor alle Vebego-bedrijven samen.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Kings of Indigo

Jeansmerk Kings of Indigo kiest voor Blue Friday in plaats van Black Friday en geeft dan geen korting maar water.

Lees meer

Blycolin

Blycolin is een internationale partner in linnenservice voor de hospitality branche. Het water dat wordt verbruikt in haar eigen wasserijen wordt gespiegeld via Made Blue.

Lees meer

Loovio

Loovio is een outsourcingsdienst voor openbare toiletten. Op elke WC-deur wordt bezoekers gevraagd om schoon drinkwater te doneren.

Lees meer

MERKKWater

MERKKWater wil water overal duurzaam toegankelijk maken door het leveren van watertappunten. Elk nieuw onderhoudscontract zorgt daarbij voor 100.000 liter schoon drinkwater.

Lees meer