This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services
Made Blue

Vebego Cleaning Services, een van de grootste facilitaire dienstverleners, stond in 2014 aan de wieg van Made Blue. Sindsdien biedt Vebego klanten de optie om waterbesparing om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2014

Vebego is ambassadeur sinds 2014

Over Vebego Cleaning SErvices

Vebego Cleaning Services is hét schoonmaakbedrijf binnen de Vebego Group. De organisatie is een samenvoeging van de bedrijven Hago Nederland, Westerveld, Stoffels Bleijenberg, Hago Rail Services, Hago Food & Industry, Fortron en Balanz Facilitair. Zij bieden klanten in verschillende sectoren een breed scala aan services zoals reguliere en/of data-gedreven schoonmaak, cleanroomreiniging, glasbewassing, gevelreiniging, technisch gevelonderhoud en gevelinspectie.

Vebego Cleaning Services is een bedrijf van mensen voor mensen. Het doel? Impact maken door het bieden van betekenisvol werk. Werk dat van waarde is voor onze eigen medewerkers, onze klanten en de maatschappij. Daar past ook bij om zuinig om te gaan met water. Het water dat wordt bespaard, zet Vebego Cleaning Services via Made Blue om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Water betekent heel veel voor ons want het is een van de belangrijkste ingrediënten van onze dienstverlening. Het mooie aan Made Blue is dat zij het realiseren van schoon drinkwater heel tastbaar en transparant maken.

Ton Goedmakers, CEO

IN beeld

Vebego Cleaning Services realiseerde in totaal al 100.000.000 liter schoon drinkwater via Made Blue en heeft de ambitie om in 2030 op minimaal 1 miljard liter uit te komen. In deze video zie je waarom ze hebben gekozen voor Made Blue.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Share company

Share Company is ambassadeur van Made Blue, een liter voor een liter, en draagt 10% af van elk verkocht product in haar webshop.

Lees meer

Novon Schoonmaak

Novon bespaart op chemie met innovatieve schoonmaaktechnieken. Het equivalent van deze besparing in liters zet Novon, via Made Blue, ook nog eens om in schoon drinkwater voor mensen in…

Lees meer

Peacesleepers

Peacesleepers maakt hippe en duurzame kinder-items, zoals bedden, beddengoed en wanddecoraties die een bijdrage leveren aan een betere wereld via Made Blue.

Lees meer

SOAP2O

SOAP2O is de meest duurzame zeep ter wereld zonder water en zonder afval. Het bespaarde water wordt teruggegeven aan mensen in nood via de Made Blue Foundation.

Lees meer