This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Vebego Cleaning Services

Vebego Cleaning Services
Made Blue

Vebego Cleaning Services, een van de grootste facilitaire dienstverleners, stond in 2014 aan de wieg van Made Blue. Sindsdien biedt Vebego klanten de optie om waterbesparing om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

20

Liter water per schoonmaakuur

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2014

Vebego is ambassadeur sinds 2014

Over Vebego Cleaning SErvices

Vebego Cleaning Services is hét schoonmaakbedrijf binnen de Vebego Group. De organisatie is een samenvoeging van de bedrijven Hago Nederland, Westerveld, Stoffels Bleijenberg, Hago Rail Services, Hago Food & Industry, Fortron en Balanz Facilitair. Zij bieden klanten in verschillende sectoren een breed scala aan services zoals reguliere en/of data-gedreven schoonmaak, cleanroomreiniging, glasbewassing, gevelreiniging, technisch gevelonderhoud en gevelinspectie.

Vebego Cleaning Services is een bedrijf van mensen voor mensen. Het doel? Impact maken door het bieden van betekenisvol werk. Werk dat van waarde is voor onze eigen medewerkers, onze klanten en de maatschappij. Daar past ook bij om zuinig om te gaan met water. Het water dat wordt bespaard, zet Vebego Cleaning Services via Made Blue om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Water betekent heel veel voor ons want het is een van de belangrijkste ingrediënten van onze dienstverlening. Het mooie aan Made Blue is dat zij het realiseren van schoon drinkwater heel tastbaar en transparant maken.

Ton Goedmakers, CEO

IN beeld

Vebego Cleaning Services realiseerde in totaal al 100.000.000 liter schoon drinkwater via Made Blue en heeft de ambitie om in 2030 op minimaal 1 miljard liter uit te komen. In deze video zie je waarom ze hebben gekozen voor Made Blue.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Looptas

LoopTas biedt circulaire en herbruikbare boodschappentassen aan om plastic afval te voorkomen. Consumenten kunnen sparen voor beloningen en hebben de keuze om die om te zetten in drinkwater.

Lees meer

Fokker Terminal

Evenementenlocatie de Fokker Terminal spiegelt al het water dat in het gebouw gebruikt wordt voor toiletten, keukens, tuin en schoonmaak.

Lees meer

MERKKWater

MERKKWater wil water overal duurzaam toegankelijk maken door het leveren van watertappunten. Elk nieuw onderhoudscontract zorgt daarbij voor 100.000 liter schoon drinkwater.

Lees meer

Bunzl

Bunzl is een groothandel in disposables, verpakkingen en veel meer. Samen met Made Blue ontwikkelde Bunzl een afgevulde, herbruikbare fles als complimentary gift voor bijvoorbeeld hotels.

Lees meer