This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Sportworx

Sportworx
Made Blue

Sportworx organiseert diverse sportevenementen waaronder King of the Court – het internationale beach volleybal toernooi. Bij deze toernooien wordt aan de bezoekers bij elk drankje een donatie gevraagd.

Bezoekers

Worden gevraagd om te doneren aan Made Blue

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Sportworx is ambassadeur sinds 2021

OVER Sportworx

Sportworx, een sportbedrijf gevestigd in Utrecht, is de bedenker van het concept King of the Court, organisator van het NK en de Eredivisie Beach volleybal en eigenaar van The Sport Box – Urban Sporthal in Utrecht.

Tijdens diverse sporttoernooien wordt aandacht gevraagd voor het belang van schoon drinkwater. Bezoekers kunnen bij het bestellen van hun drankjes een donatie doen aan Made Blue.

Wij vinden schoon drinkwater nog belangrijker dan sporten en daarom zetten we onze middelen graag in om zoveel mogelijk mensen te helpen aan schoon drinkwater in landen waar de overheid dat niet kan.

Wilco Nijland, eigenaar Sportworx

In beeld

King of the Court werd in 2021 georganiseerd op het jaarbeursplein in Utrecht. Made Blue werd door middel van beeldreclame om de boardings goed in beeld gebracht.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Greenwear

Greenwear t-shirts gaan veel langer mee dan gewone katoenen t-shirts en dat scheelt veel water in de productie. Het water dat bespaart is, zet Greenwear via Made Blue om in schoon drinkwater.

Lees meer

Brew Monkey

Brew Monkey is marktleider in de verkoop van bierbrouwpakketten voor de startende thuisbrouwer. Elk bierbrouwpakket zorgt voor 500 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Orange Blend

De koffie van Orange Blend wordt met zorg en aandacht geplukt, gesorteerd en verpakt om geschonken te worden op kantoor. Hun uitgebreide range koffiemachines maakt het nog gemakkelijker om de hele…

Lees meer

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Het water dat is verbruikt in de productie van alle geserveerde gerechten en dranken wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer