This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Sportworx

Sportworx
Made Blue

Sportworx organiseert diverse sportevenementen waaronder King of the Court – het internationale beach volleybal toernooi. Bij deze toernooien wordt aan de bezoekers bij elk drankje een donatie gevraagd.

Bezoekers

Worden gevraagd om te doneren aan Made Blue

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Sportworx is ambassadeur sinds 2021

OVER Sportworx

Sportworx, een sportbedrijf gevestigd in Utrecht, is de bedenker van het concept King of the Court, organisator van het NK en de Eredivisie Beach volleybal en eigenaar van The Sport Box – Urban Sporthal in Utrecht.

Tijdens diverse sporttoernooien wordt aandacht gevraagd voor het belang van schoon drinkwater. Bezoekers kunnen bij het bestellen van hun drankjes een donatie doen aan Made Blue.

Wij vinden schoon drinkwater nog belangrijker dan sporten en daarom zetten we onze middelen graag in om zoveel mogelijk mensen te helpen aan schoon drinkwater in landen waar de overheid dat niet kan.

Wilco Nijland, eigenaar Sportworx

In beeld

King of the Court werd in 2021 georganiseerd op het jaarbeursplein in Utrecht. Made Blue werd door middel van beeldreclame om de boardings goed in beeld gebracht.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Kinran

Omgevingsexperts van Kinran zorgen met elk gewerkt uur voor 300 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

Eurest Services

Eurest Services Tata Steel doneert 4 liter schoon drinkwater voor elk drankje dat wordt geserveerd. Dat is gelijk aan de gemiddelde watervoetafdruk van de geserveerde dranken.

Lees meer

Jetdrinks

Jetdrinks in een drankengroothandel met innovatieve en verantwoorde drakenconcepten. De biologische limonade siropen zorgen voor 100 liter schoon drinkwater per glas.

Lees meer

Van Zelst automaten

Van Zelst automaten spiegelt elke consumptie uit een van haar koffieautomaten met evenveel veel schoon drinkwater.

Lees meer