Small English

Small English
Made Blue

Small english is een visual arts & design studio met een webshop vol geïllustreerde producten. Voor elk verkocht product zorgt Made Blue voor 2.000 liter schoon drinkwater.

2000

Liter water per verkocht product

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2020

Small English is ambassadeur sinds 2020

Over Small English

Small english is een visual arts & design studio run by Laura Llama vanuit Amsterdam.

Small English biedt diensten zoals animaties en digitale illustraties en heeft een webshop vol duurzame, limited edition, design items.

Sharks zijn mijn klanten, medewerkers, klanten en vrijwel iedereen die de energie van moedig en gefocust in hun leven probeert te kanaliseren. Om Sharks te vieren, ging Small English een samenwerking aan met Made Blue om Sharks over de hele wereld te helpen toegang te krijgen tot schone drinkwater. Omdat geen haai een haai kan zijn zonder water. 

Laura Llama, Oprichter

In beeld

Onze ambassadeur Small English interviewde Machiel van Dooren over het ontstaan van Made Blue en onze bijzondere structuur. 

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

IBN Facilitair

Facilitair dienstverlening IBN Facilitair koos ervoor om de watervoetadruk van haar gebouwen te spiegelen met liters schoon drinkwater.

Lees meer

Art4Change

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Quooker

Het gebruik van de Quooker COMBI kokend water kraan leidt tot veel waterbesparing in je huishouden. Dat bespaarde water wordt omgezet in liters schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

FoOom

FoOom is een modulair opgebouwde dispenser. De vullingen worden lokaal gevuld en dat bespaart veel water. Dat water wordt gedoneerd via Made Blue.

Lees meer