This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Pure Blue

Pure Blue maakt herbruikbare waterflessen met ingebouwd filter. Voor elke verkochte fles doneert Pure Blue maar liefst 10.000 liter schoon drinkwater via Made Blue.

10000

Liter water per verkochte fles

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Pure Blue is ambassadeur sinds 2022

OVER Pure Blue

Pure Blue produceert unieke herbruikbare waterflessen met een ingebouwd filter. Zo drink je altijd water van de allerbeste kwaliteit.

Met de herbruikbare flessen voorkomt Pure Blue veel afval en benadrukt het bedrijf het belang van water, ook in ontwikkelingslanden door per verkochte fles met filter 10.000 liter schoon drinkwater te doneren via Made Blue. Flessen zonder filter zorgen voor 5.000 liter veilig drinkwater.

Ons product is niet alleen heel duurzaam maar benadrukt ook het belang van water. Dat willen we nog eens extra benadrukken door ook impact te maken in ontwikkelingslanden.

In beeld

De flessen van Pure Blue zijn te verkrijgen met een zonder filter.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

i-did

i-did bespaart veel water door te werken met gerecycled textiel en doneert dat bespaarde water aan Made Blue voor elke webshop bestelling.

Lees meer

Kenter

Kenter ontwerpt en produceert schoonmaakmachines in allerlei soorten en maten met als gemeenschappelijke deler dat ze water besparen en werken zonder chemicaliĆ«n. Het bespaarde water wordt omgezet…

Lees meer

Blycolin

Blycolin is een internationale partner in linnenservice voor de hospitality branche. Het water dat wordt verbruikt in haar eigen wasserijen wordt gespiegeld via Made Blue.

Lees meer

CSS-schoonmaak

CSS-Schoonmaak bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer