This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

pureblue.io

pureblue.io maakt herbruikbare waterflessen met ingebouwd filter. Voor elke verkochte fles doneert pureblue.io maar liefst 10.000 liter schoon drinkwater via Made Blue.

10000

Liter water per verkochte fles

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

pureblue.io is ambassadeur sinds 2022

OVER pureblue.io

pureblue.io produceert unieke herbruikbare waterflessen met een ingebouwd filter. Zo drink je altijd water van de allerbeste kwaliteit.

Met de herbruikbare flessen voorkomt pureblue.io veel afval en benadrukt het bedrijf het belang van water, ook in ontwikkelingslanden door per verkochte fles met filter 10.000 liter schoon drinkwater te doneren via Made Blue. Flessen zonder filter zorgen voor 5.000 liter veilig drinkwater.

Ons product is niet alleen heel duurzaam maar benadrukt ook het belang van water. Dat willen we nog eens extra benadrukken door ook impact te maken in ontwikkelingslanden.

In beeld

De flessen van pureblue.io zijn te verkrijgen met een zonder filter. Grappig detail is een ingebouwd kompas in de dop van de fles. Zo raak je nooit meer de weg kwijt en kun je onderweg gewoon veilig water uit een beekje drinken.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Kyso Socks

Kyso Socks maakt vrolijke, opvallende sokken zonder schadelijke stoffen en met een bijdrage aan de maatschappij. Elke verkochte sok zorgt ook voor 1000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

FoOom

FoOom is een modulair opgebouwde dispenser. De vullingen worden lokaal gevuld en dat bespaart veel water. Dat water wordt gedoneerd via Made Blue.

Lees meer

Share company

Share Company is ambassadeur van Made Blue, een liter voor een liter, en draagt 10% af van elk verkocht product in haar webshop.

Lees meer

Vebego

Hago bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en biedt haar klanten aan om dat te spiegelen met evenveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer