This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

pureblue.io

pureblue.io maakt herbruikbare waterflessen met ingebouwd filter. Voor elke verkochte fles doneert pureblue.io maar liefst 10.000 liter schoon drinkwater via Made Blue.

10000

Liter water per verkochte fles

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

pureblue.io is ambassadeur sinds 2022

OVER pureblue.io

pureblue.io produceert unieke herbruikbare waterflessen met een ingebouwd filter. Zo drink je altijd water van de allerbeste kwaliteit.

Met de herbruikbare flessen voorkomt pureblue.io veel afval en benadrukt het bedrijf het belang van water, ook in ontwikkelingslanden door per verkochte fles met filter 10.000 liter schoon drinkwater te doneren via Made Blue. Flessen zonder filter zorgen voor 5.000 liter veilig drinkwater.

Ons product is niet alleen heel duurzaam maar benadrukt ook het belang van water. Dat willen we nog eens extra benadrukken door ook impact te maken in ontwikkelingslanden.

In beeld

De flessen van pureblue.io zijn te verkrijgen met een zonder filter. Grappig detail is een ingebouwd kompas in de dop van de fles. Zo raak je nooit meer de weg kwijt en kun je onderweg gewoon veilig water uit een beekje drinken.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Bevallingsbaden

Bij ieder verkocht of verhuurd bevallingsbad doneert Bevallingsbaden 650 liter water aan Made Blue, evenveel als wordt gebruikt bij een bevalling dus.

Lees meer

HMSHost

HMSHost exploiteert ruim 70 restaurants en horecapunten op Schiphol. Het water dat nodig is voor de productie en consumptie van alle dranken aldaar is gespiegeld via Made Blue.

Lees meer

MAAS

Elke consumptie uit een drankenautomaat van MAAS zorgt voor evenveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via Made Blue.

Lees meer

Ambius

Ambius verzorgt interieurbeplanting en verticale tuinen. Het water hiervoor spiegelen ze met evenveel schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer