Loovio

Loovio
MADE blue

Loovio is ambassadeur van Made Blue in het programma Een Liter voor Een Liter. Loovio vraagt bezoekers met een poster op elke WC-deur om te doneren voor schoon drinkwater.

1000

Elke bezoeker wordt gevraagd om 1000 liter water te doneren

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2020

Loovio is ambassadeur sinds 2020

Over Loovio

Loovio by CWS is de enige marktaanbieder die de hele waardeketen aanbiedt: eigen dispensersystemen gecombineerd met een complete outsourcingdienst. Van het centraal station tot winkelcentra, metrostations en servicestations: CWS neemt het onderhoud en de exploitatie van uw sanitaire ruimtes uit handen. Ook CWS is ambassadeur van Made Blue. Lees hier meer over deze samenwerking.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot schoon water. Daarom geven we Made Blue de ruimte om onze bezoekers te vragen om een kleine donatie. Elke donatie geeft 1 kind een heel jaar toegang tot schoon water op school.

Patrich Jauch, Hoofd Business Development

In beeld

Met deze poster op elke WC-deur roept loovio op om 1.000 liter schoon drinkwater te doneren via Made Blue.

Al vele bezoekers van de markthal Rotterdam en winkelcentrum Zuidplein hebben gedoneerd voor schoon drinkwater.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Jetdrinks

Jetdrinks in een drankengroothandel met innovatieve en verantwoorde drakenconcepten. De biologische limonade siropen zorgen voor 100 liter schoon drinkwater per glas.

Lees meer

Lionsbot

LionsBot ontwikkelt schoonmaakrobots die heel weinig water verbruiken. Het weinige water dat toch nog gebruikt is, wordt omgezet naar schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Mood4Food

Mood4Food staat voor (h)eerlijke catering op maat. Het water dat is verbruikt in de productie van alle geserveerde gerechten en dranken wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

i-did

i-did bespaart veel water door te werken met gerecycled textiel en doneert dat bespaarde water aan Made Blue voor elke webshop bestelling.

Lees meer