This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Loovio

Loovio
MADE blue

Loovio is ambassadeur van Made Blue in het programma Een Liter voor Een Liter. Loovio vraagt bezoekers met een poster op elke WC-deur om te doneren voor schoon drinkwater.

1000

Elke bezoeker wordt gevraagd om 1000 liter water te doneren

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2020

Loovio is ambassadeur sinds 2020

Over Loovio

Loovio by CWS is de enige marktaanbieder die de hele waardeketen aanbiedt: eigen dispensersystemen gecombineerd met een complete outsourcingdienst. Van het centraal station tot winkelcentra, metrostations en servicestations: CWS neemt het onderhoud en de exploitatie van uw sanitaire ruimtes uit handen. Ook CWS is ambassadeur van Made Blue. Lees hier meer over deze samenwerking.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot schoon water. Daarom geven we Made Blue de ruimte om onze bezoekers te vragen om een kleine donatie. Elke donatie geeft 1 kind een heel jaar toegang tot schoon water op school.

Patrich Jauch, Hoofd Business Development

In beeld

Met deze poster op elke WC-deur roept loovio op om 1.000 liter schoon drinkwater te doneren via Made Blue.

Al vele bezoekers van de markthal Rotterdam en winkelcentrum Zuidplein hebben gedoneerd voor schoon drinkwater.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Van Zelst automaten

Van Zelst automaten spiegelt elke consumptie uit een van haar koffieautomaten met evenveel veel schoon drinkwater.

Lees meer

Quooker

Het gebruik van de Quooker COMBI kokend water kraan leidt tot veel waterbesparing in je huishouden. Dat bespaarde water wordt omgezet in liters schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

IBN Facilitair

Facilitair dienstverlening IBN Facilitair koos ervoor om de watervoetadruk van haar gebouwen te spiegelen met liters schoon drinkwater.

Lees meer

Novon Schoonmaak

Novon bespaart op chemie met innovatieve schoonmaaktechnieken. Het equivalent van deze besparing in liters zet Novon, via Made Blue, ook nog eens om in schoon drinkwater voor mensen in…

Lees meer