Lionsbot

Lionsbot
Made Blue

LionsBot ontwikkelt schoonmaakrobots die heel weinig water verbruiken. Het weinige water dat toch nog gebruikt is, wordt omgezet naar schoon drinkwater via Made Blue.

Waterverbruik

Van alle schoonmaakrobots

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Lionsbot is ambassadeur sinds 2022

Over LionsBot

LionsBot is gebouwd vanuit de grote liefde voor schoonmaak. Het idee voor LionsBot ontstond toen de oprichters merkten dat er behoefte was aan betere en krachtigere reinigingsrobots dan wat de wereldmarkt te bieden had.

LionsBot is opgericht in Singapore – de naam staat voor zijn sterke toewijding aan innovatie en schoonmaak, en is een eerbetoon aan de schone en groene stad waar het vandaan kwam.

Onze reinigingsrobots zijn ontworpen om tot 85% minder water te gebruiken in vergelijking met traditionele reinigingsmethoden. We zijn toegewijd om de schaal van onze duurzaamheidsimpact uit te breiden door te streven naar een netto nul waterverbruik – ervoor te zorgen dat een gelijke hoeveelheid water die door onze robots wordt gebruikt, beschikbaar wordt gesteld aan de plattelandsgemeenschappen.

Dylan Ng Terntzer, CEO & Co-founder

In beeld

Van geen team tot honderden schoonmaakrobots in 21 landen, en de missie van LionsBot is hetzelfde gebleven: schoonmakers superkrachten geven met gebruiksvriendelijke, krachtige en slimme robots – de wereld een betere plek maken, één schoonmaakrobot per keer tijd.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Kings of Indigo

Jeansmerk Kings of Indigo kiest voor Blue Friday in plaats van Black Friday en geeft dan geen korting maar water.

Lees meer

i-team Global

De wendbare schrobzuigmachine i-mop van i-team Global bespaart veel water. Het water dat toch nog nodig is, wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Castalie

Castalie produceert waterkoelers voor de Franse markt. Om klanten bewust te maken van het belang van schoon drinkwater steunen zij ook Made Blue.

Lees meer

Westerveld

Schoonmaakbedrijf Westerveld biedt haar klanten de optie om bespaard water om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer