Leandrop Clothing

Leandrop Clothing
Made Blue

Leandrop Clothing maakt duurzame kleding van bamboe en hennep. Het waterverbruik dat daar bij komt kijken wordt in diezelfde hoeveelheid gedoneerd aan de waterprojecten van Made Blue.

1

Liter water per verbruikte liter water

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Leandrop Clothing is ambassadeur sinds 2022

OVER Leandrop Clothing

Leandrop Clothing maakt duurzame kleding van bamboe en hennep. Deze combinatie is van zichzelf antibacterieel en hoeft minder vaak gewassen te worden. Ook bespaart het water in de productie ten opzichte van katoen. De kleding is daarbij natuurlijk vooral mooi en comfortabel!

Clean drinking water is a human right, but not a reality for all. We all have the ability to contribute towards changing this!

In beeld

LeanDrop is the clothing of the future, dedicated to making sustainable apparel the new standard. Leandrop’s mission is to help you save water and lower your water footprint.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Bird Brewery

Bird Brewery spiegelt het waterverbruik van haar bierproductie: dat is 4 tot 6 liter per liter bier.

Lees meer

La Trappe

La Trappe is een Nederlands trappistenbier. Samen met Brewdog en Made Blue lanceerde ze een uniek speciaalbier waar duizend keer zoveel water in zat. Maar La Trappe gaat nog verder…

Lees meer

Noe

Noé Adviesbureau Installatie Techniek ontwerpt en adviseert technische installaties op het gebied van werktuigbouw en elektrotechniek. Voor ieder genomen watermonster draagt Noé bij aan Made Blue.

Lees meer

i-did

i-did bespaart veel water door te werken met gerecycled textiel en doneert dat bespaarde water aan Made Blue voor elke webshop bestelling.

Lees meer