This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Leandrop Clothing

Leandrop Clothing
Made Blue

Leandrop Clothing maakt duurzame kleding van bamboe en hennep. Het waterverbruik dat daar bij komt kijken wordt in diezelfde hoeveelheid gedoneerd aan de waterprojecten van Made Blue.

1

Liter water per verbruikte liter water

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Leandrop Clothing is ambassadeur sinds 2022

OVER Leandrop Clothing

Leandrop Clothing maakt duurzame kleding van bamboe en hennep. Deze combinatie is van zichzelf antibacterieel en hoeft minder vaak gewassen te worden. Ook bespaart het water in de productie ten opzichte van katoen. De kleding is daarbij natuurlijk vooral mooi en comfortabel!

Schoon drinkwater is een mensenrecht, maar niet voor iedereen een realiteit. We hebben allemaal het vermogen om hieraan bij te dragen!

In beeld

LeanDrop is de kleding van de toekomst, toegewijd om van duurzame kleding de nieuwe standaard te maken. De missie van Leandrop is om te helpen water te besparen en de watervoetafdruk te verkleinen.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Kyso Socks

Kyso Socks maakt vrolijke, opvallende sokken zonder schadelijke stoffen en met een bijdrage aan de maatschappij. Elke verkochte sok zorgt ook voor 1000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Plastic Bottle Supplies

Plastic Bottle Supplies ontwikkelde de duurzame waterflessen van Bottle Up gemaakt voor 100% suikerriet en vrij van BPA en doneert net als Bottle Up 100 liter schoon drinkwater per fles.

Lees meer

IBN Facilitair

Facilitair dienstverlening IBN Facilitair koos ervoor om de watervoetadruk van haar gebouwen te spiegelen met liters schoon drinkwater.

Lees meer

Experiencegift

Experiencegift doneert per gift card schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden via Made Blue, zoals bij de Hotelgift giftcard: 1 cadeaukaart voor 270.000 hotels wereldwijd.

Lees meer