This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Kyso Socks

Kyso Socks maakt vrolijke, opvallende sokken zonder schadelijke stoffen en met een bijdrage aan de maatschappij. Elke verkochte sok zorgt ook voor 1000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

1000

Liter water per verkochte sok

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Kyso Socks is ambassadeur sinds 2022

Over Kyso Socks

Kyso Socks staat voor “Knock your Socks Off” (Het zal je verbazen). En dat is precies wat Troj de Leede, oprichter van Kyso Socks, met de sokken wil bereiken.

Steeds meer mensen ontdekken vrolijke sokken en gekleurde sokken van diverse merken. Voor een paar gekleurde en vrolijke sokken betaal je gemiddeld 9,95 euro. Daarvan gaat er bij grote merken zeer weinig tot niets naar een goed doel of terug de maatschappij in. 

Troj stelt met het merk Kyso Socks drie eisen waaraan de sokken moeten voldoen. De sokken moeten op een eerlijke manier gemaakt worden, de sokken mogen geen chemische stoffen bevatten en de sokken moeten voor een eerlijke prijs op de markt komen.

Kyso Socks is een jong merk en heeft als doel iets terug doen voor de maatschappij. Naast maatschappelijke doelen steunen in Nederland vinden wij het erg belangrijk om iets te doen buiten Nederland. Door de samenwerking met Made Blue kunnen we dat realiseren en daar zijn we trots op!

Troj de Leede, oprichter

In beeld

Je koopt vrolijke en opvallende Kyso sokken al voor 7,95 euro en steunt daarmee ook diverse goede doelen waaronder Made Blue.

Kyso Socks verwerkt alleen OEKO-Tex gecertificeerde garen. Dit betekent dat de sokken geen schadelijke stoffen bevatten. En dat alle damessokken en herensokken een goed gevoel geven aan je voeten.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Arion International

Het product Swash van Arion International zorgt ervoor dat men in de zorg kan wassen zonder water. Het bespaarde water wordt teruggegeven als schoon drinkwater.

Lees meer

EZshine

EZshine produceert wereldwijd pads voor het schoonmaken en polijsten van vloeren. Vanaf nu zorgen elke 5 verkochte pads voor 1000 liter schoon drinkwater.

Lees meer

Tennant Company

De schrobzuigmachines van Tennant besparen veel water dat via Made Blue wordt omgezet in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Candles4planet

Candles4Planet maakt stijlvolle kaarsen met diverse geuren en helemaal van natuurlijke materialen. Elke kaars uit de people collection zorgt bovendien voor 3300 liter schoon drinkwater.

Lees meer