This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Kenter

Kenter
Made Blue

Duurzaamheid en innovatie staan bij Kenter hoog in het vaandel. Daarom zijn ze altijd op zoek naar meer manieren om het verschil te maken – inclusief de Made Blue Foundation.

Waterbesparing

Van geselecteerde schoonmaakmachines

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2022

Kenter is ambassadeur sinds 2022

Over Kenter

Kenter ontwerpt en produceert schoonmaakmachines in allerlei soorten en maten met als gemeenschappelijke deler dat ze water besparen en werken zonder chemicaliën. Het bespaarde water wordt omgezet in evenveel liters drinkwater in ontwikkelingslanden.

Duurzaamheid is voor ons de rode draad die het belangrijke verschil maakt.

Rainer Kenter, CEO

In beeld

Ondernemend handelen met verantwoordelijkheid voor mens en milieu kent bij Kenter een lange traditie. Voor Kenter is het dan ook een integraal onderdeel van de bedrijfsdoelstellingen om waterbesparende en chemicaliënvrije technologieën op de markt te brengen en tot de standaard te maken.

Het aanbieden van producten alleen doet geen recht meer aan een holistische benadering. Kenter heeft de uitdagingen en kansen van de toekomst aangegrepen en blijft investeren in geavanceerde en hulpbronnenbesparende producten.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Westerveld

Schoonmaakbedrijf Westerveld biedt haar klanten de optie om bespaard water om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Care

Schoonmaakbedrijf Care bespaart water bij haar klanten met innovatieve schoonmaak technieken en zet dat om in drinkwater.

Lees meer

Jetdrinks

Jetdrinks in een drankengroothandel met innovatieve en verantwoorde drakenconcepten. De biologische limonade siropen zorgen voor 100 liter schoon drinkwater per glas.

Lees meer

Niebla

Elke verkochte waterbesparende doch weldadige douchekop van Niebla zorgt voor 5000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer