This website is also available in your browser language. Please choose your preferred language below.

Interfood

Interfood
Made Blue

Interfood is ambassadeur van Made Blue in het programma Een Liter voor Een Liter. De hoeveelheid water die nodig is om het productvolume in West-Afrika op te lossen wordt gespiegeld via Made Blue.

West-Afrika

De liters die nodig zijn om het productvolume aldaar op te lossen

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2016

Interfood is ambassadeur sinds 2016

Over interfood

Over Interfood

De Interfood Groep is een van de leidende mondiale zuivel leveranciers met een distributie van circa 1.000.000 MT zuivelproducten per jaar. Elk jaar zal Interfood een bedrag investeren via Made Blue dat het mogelijk maakt om evenveel schoon drinkwater beschikbaar te maken als het water dat nodig is om de product volumes van melkpoeders van Interfood in West Africa op te lossen.

We vinden dat Interfood een sociale verplichting heeft richting onze aarde en dit project past het beste bij onze ondernemingsdoelstellingen: Water and dairy are the source of life.

Directie Interfood

In beeld

Machiel van Made Blue overhandigde in 2022 deze cheque aan Interfood. Dit overzicht laat zien hoeveel liters schoon water Interfood beschikbaar heeft gemaakt in ontwikkelingslanden en de impact die dit al heeft gemaakt.  

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Bevallingsbaden

Bij ieder verkocht of verhuurd bevallingsbad doneert Bevallingsbaden 650 liter water aan Made Blue, evenveel als wordt gebruikt bij een bevalling dus.

Lees meer

Smixin

Smixin doneert 10.000 liter per uniek systeem voor hygi├źnisch handenwassen.

Lees meer

Loovio

Loovio is een outsourcingsdienst voor openbare toiletten. Op elke WC-deur wordt bezoekers gevraagd om schoon drinkwater te doneren.

Lees meer

FoOom

FoOom is een modulair opgebouwde dispenser. De vullingen worden lokaal gevuld en dat bespaart veel water. Dat water wordt gedoneerd via Made Blue.

Lees meer