Art4Change

Art4Change
Made Blue

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater via Made Blue.

5%

Van elk verkocht item

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Art4Change is ambassadeur sinds 2021

Over Art4Change

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Die kunst hangt niet alleen aan de muur, maar vind je ook terug op tassen, babykleding en bijvoorbeeld op herbruikbare waterflessen. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater.

We willen een positieve bijdrage leveren aan de aarde en haar mensen. We willen de wereld veranderen door de kracht van kunst. Verandering gebeurt met één gebaar, één persoon, één moment tegelijk.

Ulrike Streifler and Angela Jackson, oprichters

In beeld

Een van de producten van Art4Change is deze mooie waterfles geproduceerd door IZY Bottles, ook een ambassadeur van Made Blue.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

CSS-schoonmaak

CSS-Schoonmaak bespaart gemiddeld 20 liter water per schoonmaakuur en zet dat om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden namens haar klanten.

Lees meer

Eurest Services

Eurest Services Tata Steel doneert 4 liter schoon drinkwater voor elk drankje dat wordt geserveerd. Dat is gelijk aan de gemiddelde watervoetafdruk van de geserveerde dranken.

Lees meer

Bigger Picture Clothing

Bigger Picture Clothing is een verantwoord kledinglabel dat rekening houdt met de hele keten en daarbij 1000 liter water per item doneert.

Lees meer

B2-Cleaning

B2-Cleaning bespaart water tijdens het schoonmaken door de inzet van innovatieve technieken. De bespaarde liters zetten ze om in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden via de Made Blue Foundation.

Lees meer