Art4Change
Made Blue

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater via Made Blue.

5%

Van elk verkocht item

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Art4Change is ambassadeur sinds 2021

Over Art4Change

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Die kunst hangt niet alleen aan de muur, maar vind je ook terug op tassen, babykleding en bijvoorbeeld op herbruikbare waterflessen. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater.

We willen een positieve bijdrage leveren aan de aarde en haar mensen. We willen de wereld veranderen door de kracht van kunst. Verandering gebeurt met één gebaar, één persoon, één moment tegelijk.

Ulrike Streifler and Angela Jackson, oprichters

In beeld

Een van de producten van Art4Change is deze mooie waterfles geproduceerd door IZY Bottles, ook een ambassadeur van Made Blue.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Aquablu

Aquablu levert filters voor elke vorm van watervervuiling zowel voor thuis als professioneel gebruik en doneert 10.000 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden per filter.

Lees meer

Van Zelst automaten

Van Zelst automaten spiegelt elke consumptie uit een van haar koffieautomaten met evenveel veel schoon drinkwater.

Lees meer

Westerveld

Schoonmaakbedrijf Westerveld biedt haar klanten de optie om bespaard water om te zetten in schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Lees meer

Value Masters

Value Masters ontwikkelen integraties en maatwerk applicaties die gemakkelijk en mooi in gebruik zijn. Elke nieuwe opdracht zorgt voor een bijdrage aan schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer