Art4Change

Art4Change
Made Blue

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater via Made Blue.

5%

Van elk verkocht item

AMBASSADEUR

Van het programma Een Liter voor Een Liter

2021

Art4Change is ambassadeur sinds 2021

Over Art4Change

Art4Change maakt kunst om de wereld een beetje mooier te maken. Die kunst hangt niet alleen aan de muur, maar vind je ook terug op tassen, babykleding en bijvoorbeeld op herbruikbare waterflessen. Van elk verkocht item gaat 5% naar schoon drinkwater.

We willen een positieve bijdrage leveren aan de aarde en haar mensen. We willen de wereld veranderen door de kracht van kunst. Verandering gebeurt met één gebaar, één persoon, één moment tegelijk.

Ulrike Streifler and Angela Jackson, oprichters

In beeld

Een van de producten van Art4Change is deze mooie waterfles geproduceerd door IZY Bottles, ook een ambassadeur van Made Blue.

EEN LITER VOOR EEN LITER

In ons programma Een liter voor een liter kun je de waterbesparing of juist het waterverbruik van je product, dienst of organisatie omzetten in evenveel liters schoon drinkwater in ontwikkelingslanden. Kiezen voor een selectie van klanten of nog meer liters realiseren mag natuurlijk ook. Transparantie staat voorop en wij helpen je graag om erover te communiceren!

Meer ambassadeurs van dit programma:

Interfood

Mondiale zuivelleverancier Interfood spiegelt de hoeveelheid water die nodig is om het productvolume in West-Afrika op te lossen.

Lees meer

Quooker

Het gebruik van de Quooker COMBI kokend water kraan leidt tot veel waterbesparing in je huishouden. Dat bespaarde water wordt omgezet in liters schoon drinkwater via Made Blue.

Lees meer

Small English

Small english is een visual arts & design studio met een webshop vol geïllustreerde producten. Elk verkocht product zorgt voor 2.000 liter drinkwater.

Lees meer

Candles4planet

Candles4Planet maakt stijlvolle kaarsen met diverse geuren en helemaal van natuurlijke materialen. Elke kaars uit de people collection zorgt bovendien voor 3300 liter schoon drinkwater.

Lees meer